fbpx

Marie Hagberg

”Börja dejta!” Låt din kropp sköta snacket (och flirtandet)! Genom att ändra ditt kroppsspråk kan du ta dig in i allas hjärtan. Uppför dig bara som att du är det bästa som hänt sedan det skivade brödet uppfanns och skicka ut rätt vibbar.

Områden:

Mer information:

”Börja dejta!”

Låt din kropp sköta snacket (och flirtandet)!
Genom att ändra ditt kroppsspråk kan du ta dig in i allas hjärtan. Uppför dig bara som att du är det bästa som hänt sedan det skivade brödet uppfanns och skicka ut rätt vibbar.

Om någon kommer fram till dig, lägger huvudet på sned, tittar dig djupt i ögonen under tio sekunder och sedan frågar ”Vet du var närmaste brevlåda är?”, vad tror du att personen ifråga vill veta då?

Om du är singel, hetero och artigt berättar var den finns, för att därefter traska iväg, behöver du uppenbarligen ta en nybörjarkurs i kroppsspråk! (Ok, måste erkänna. Också jag har gjort det misstaget. Men nu vet jag bättre!)

Så vi rullar tillbaka bandet. Som den blivande mästerflirtare och expert på kroppsspråk du är, berättar du var brevlådan finns och erbjuder dig givetvis att visa vägen, särskilt om det bara är ett par kvarter därifrån. Om du av någon outgrundlig anledning inte riktigt har nått det stadiet ännu, följ bara mina råd, så kommer vi att pumpa upp din vampvolym. Snart kommer du att skicka ut de rätta signalerna som visar att du är tillgänglig och intresserad, så att männen (eller vilka du nu föredrar) faller för dina fötter.

Många faller för antingen rikedom, berömmelse eller ett vackert utseende. Men om du inte redan är rik, kommer du troligen inte bli rik den här veckan heller.
Om du inte är berömd eller modellsnygg, kommer du troligen inte få medverka i nästa James Bond-film eller gå på cat-walken inom de närmaste 24 timmarna.

Lyckligtvis finns det en sak du kan ändra – ditt kroppsspråk.

Genom att ändra ditt kroppsspråk och utstråla ett osande självförtroende (även om det är fejkat) samt en optimistisk attityd, kommer du att sända ut sublima meddelanden. Efter det kan du lära dig att ta dig in i allas hjärtan (nästan, i alla fall). Tekniken kan med fördel användas för att även få andra än potentiella dejter att tycka om dig bättre. Antingen det nu är jobbarkompisar, vänner, läskiga rekryterare eller andra.

Bäst av allt, din flirt eller vem det än är, kommer inte att ha en susning om dina listiga planer, eftersom de är så supersubtila! Du måste helt enkelt uppföra dig som att du är det bästa som hänt sedan det skivade brödet uppfanns!

Marie hjälper dig att hitta och framhäva ditt personliga sätt. Du kan också få veta mer om kroppsspråket, få råd om vett och etikett eller tips inför dejten. Eller varför inte – bli bättre på att flirta för karriären?

Maries föreläsning kan även med stor fördel användas i företag och organisationer, där det handlar om att bygga relationer, kanske mest affärs – och kundrelationer, men där verktygen kan vara samma.

Marie föreläser även om entreprenörskap samt konsten att komma med i media. Hon har drivit företag i tio år och är intervjuad i radio, tv och/eller tidningar/magasin i snitt en gång/vecka.

Uppdragsgivare har bland andra varit Svenskt näringsliv, Företagarna, bibliotek, Hotell Continental, Nordic Coach Federation, Round Table m fl.

Marie Hagberg är väldigt intresserad av kvinnligt entreprenörskap, har drivit eget företag sedan 1997 och är en van minglare med stort nätverk. Med jämna mellanrum ordnar hon egna nätverksträffar (för singlar). Hon har skrivit böckerna ”Börja dejta! En lustfylld och praktisk guide i kärleksdjungeln” samt (tillsammans med Lisa Bjerre) ”Nätdejting – allt du behöver veta”. Hon är även matchmaker samt Sveriges ledande dejtingexpert, känd från radio, press och tv. Dessutom är hon diplomerad coach från Coachutbildning Sverige.

Bokningsförfrågan för Marie Hagberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!