fbpx

Marie Bengtsson

Förändring – det enda beständiga. Förändring är oundvikligt och något som vi alla måste förhålla oss till. Ibland kommer initiativet från oss själva, ibland från någon annan.

Områden:

Bokningsförfrågan för Marie Bengtsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Förändring – det enda beständiga

Förändring är oundvikligt och något som vi alla måste förhålla oss till. Ibland kommer initiativet från oss själva, ibland från någon annan.

Vissa gånger är förändringen välkommen, andra gånger inte. Förändring väcker känslor som rädsla och förvirring men också förväntan och nyfikenhet. Förändring lämnar ingen oberörd.

I vår föränderliga värld är det en konst att leda såväl sig själv som andra utan att förlora riktning och styrfart. Det är lätt att gå på grund när längtan efter bekvämlighet blir för stor. Och det är lätt att förlora sig i dimbankarna när kaoset växer. Drömmen och visionen om framtiden blir i dessa stunder det ljus som leder rätt. 

Genom föreläsningen ”Förändring – det enda beständiga” skapas ett utrymme för samtal kring vad förändring betyder för oss som individer men också för oss som arbetsgrupp och organisation.

Vi väcker frågor som:

  • Vad är förändring?
  • Hur förhåller jag mig som individ till förändring?
  • Vilka är våra huvudsakliga hinder? Hur syns dessa i en grupp?
  • Vilka kvaliteter behövs för att leda i förändring?
  • Vilka är våra styrkor som team/företag/organisation i förändring?
  • Vilka är våra utmaningar?
  • Hur vill jag som individ vara i vårt förändringsarbete?

Under föreläsningen kommer samtalen kring dessa frågor inbegripa allt fler deltagare varför workshopen också fungerar som en teambyggande aktivitet.

Marie Bengtsson är professionell coach med specialisering inom teamutveckling. Med en bakgrund som civilekonom och familjeterapeut kombinerar hon med lätthet både det affärsmässiga och det mänskliga perspektivet. Hennes föreläsningsstil är inspirerande, naturlig och tankeväckande.