fbpx

Marianna Agetorp

”Frizoner och Andrum”. En föreläsning om att finna den röda tråden i sitt liv, sitt eget språk och de platser och tillstånd som vi innerst längtar efter.

Områden:

Mer information:

”Frizoner och Andrum”

En föreläsning om att finna den röda tråden i sitt liv, sitt eget språk och de platser och tillstånd som vi innerst längtar efter.
Ibland kärvar livet ihop sig. Då kan man behöva ett ställe där man känner sig trygg och där man kan vara sig själv. Men ett sådant ställe behövs också för att hämta kraft och inspiration. En plats där man känner sig hemma.
Kalla det frizoner, det egna rummet eller oaserna. Det behöver inte ens vara en plats utan kan lika gärna vara en syssla, en doft, en färg, en låt. Alla har nog ett sådant eget ”rum”, även om det inte är uttalat.

Marianna berättar mycket personligt om sin egen trädgård och vad den betyder för henne. Marianna är känd bl.a. från Gröna Rum där Gunnel Carlsson hade ett helt program om henne och hennes trädgård, som är unik.
Hon beskriver inte i första hand vad vi gör med trädgården utan vad trädgården gör för oss.
En Helande Trädgård är i detta sammanhang inte i första hand en avsaknad av smärtor, sjukdom och svaghet, utan ett helande som gör oss mer hela som människor och som hjälper oss att komma i kontakt med en högre, helig del av tillvaron och oss själva. Hel innebär här att vara hel i själen, känna samhörighet och sammanhang med livet, alla varelser och jorden.

Citat

“..mötet med personen Marianna var det viktigaste. Hon har en spännande personlighet, helt okonstlad men mediasäker. Det var en lisa för själen att lyssna på hennes tankar och funderingar. En sådan person får man bara inte missa!” Kristina T

Marianna Agetorp är poet, författare, föreläsare och trädgårdskapare. Dessutom borgerlig begravningsofficiant. Hon är utbildad socialpedagog vid Högskolan i Malmö. Marianna driver eget företag och arbetar med att få våra inre och yttre trädgårdar att grönska, blomma och växa sig starka, genom föreläsningar, konst, utställningar, uppbyggande av trädgårdsturism, artiklar, besöksverksamhet mm.

Bokningsförfrågan för Marianna Agetorp

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!