fbpx

Malin Hammar

Sälj dig själv och din produkt bättre. Malin har arbetat som försäljnings och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den fem stjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år utomlands.

Områden:

Mer information:

Sälj dig själv och din produkt bättre

2009 kom Malin Hammar hem till Sverige efter att ha bott utomlands i 30 år där hon har arbetat som försäljnings och marknadschef inom den fem stjärniga hotell branschen över hela världen.

Malin har bott i 11 länder och talar 6 språk och kan göra föreläsningar på svenska, engelska, franska och italienska.

Malin har arbetat som försäljnings och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den fem stjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar.

Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år utomlands. Om hennes erfarenheter som försäljningschef för professionella försäljare, om möten med människor, via personlig eller telefonbaserad kontakt och många och långa relationer med kunder över hela världen.

Malin ger dig en nytänkande möjlighet att tänka “utanför boxen”, lär dig att bjuda på dig själv i en balans mellan humor, värme och proffsighet. Denna föreläsning passar bra för dig som vill lära dig det lilla extra inom försäljning av dig själv och din produkt samt för att skapa en extra “edge” i din försäljningsteknik.

Malin Hammar överlevde 2009 tre hjärtinfarkter på 24 timmar när hon bodde och arbetade i Costa Rica. Efter 30 år utomlands inom den fem stjärniga hotell branschen över hela världen, blev hon tvungen att sadla om helt och hållet pga. sin hälsa. Malin flyttade hem till Sverige och jobbar nu fulltid som föreläsare till ledningsgrupper, försäljare, konsulter samt elever. Hon är en uppskattad föreläsare då hon använder mycket humor och konkreta exempel så alla kan känna igen sig oavsett bakgrund.

Bokningsförfrågan för Malin Hammar

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!