fbpx

Madeleine Åsbrink

"Från Stress till Livsglädje" När Madeleine Åsbrink talar om stress, utbrändhet, förverkligandet av drömmar och livskvalitet på jobbet, i relationer och på fritiden blir åhörarna berörda och inspirerade. Hon talar framförallt om det egna ansvaret och hur vi har makt att påverka alla delar av vårt liv och på så sätt nå hälsa, framgång och harmoni med oss själva.

Områden:

Bokningsförfrågan för Madeleine Åsbrink

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

“Från Stress till Livsglädje”

När Madeleine Åsbrink talar om stress, utbrändhet, förverkligandet av drömmar och livskvalitet på jobbet, i relationer och på fritiden blir åhörarna berörda och inspirerade. Hon talar framförallt om det egna ansvaret och hur vi har makt att påverka alla delar av vårt liv och på så sätt nå hälsa, framgång och harmoni med oss själva.

Under närmare tio år har Madeleine arbetat med personlig utveckling.

Hon har mött hundratals olika personer och hjälpt dem att befria sig från stress eller skapa ett friskare och meningsfullare liv. Hon har också erfarenhet av egen utbrändhet och det var tack vare den som hon vågade hoppa av en framgångsrik karriär som civilingenjör och satsa på ett yrke hon brinner för. Hon bjuder mycket på sig själv under sina föredrag. De lämnar ingen oberörd och alla känner igen sig på ett eller annat sätt.

I dagens samhälle är tempot högt, kraven stora och valmöjligheterna oändliga. Det är med andra ord lätt att tappa bort sig själv och helt plötsligt är livet ett enda görande där man småspringer för att hinna med alla krav, borden och måsten.

  •  Ta makten över ditt liv – 7 steg till att förverkliga dina drömmar
  •  Ta reda på vad du vill och förverkliga dina drömmar
  •  Från Stress till Livsglädje
  •  Minimera stressen och optimera balansen i livet
  •  Självklar – 7 lektioner om att ta plats i samvaron med andra
  •  Qigong, meditation och avslappning

Under närmare tio år har Madeleine arbetat med personlig utveckling. Hon har mött hundratals olika personer och hjälpt dem att befria sig från stress eller skapa ett friskare och meningsfullare liv. Hon har också erfarenhet av egen utbrändhet och det var tack vare den som hon vågade hoppa av en framgångsrik karriär som civilingenjör och satsa på ett yrke hon brinner för. Hon bjuder mycket på sig själv under sina föredrag. De lämnar ingen oberörd och alla känner igen sig på ett eller annat sätt.

Madeleine Åsbrink är författare till böckerna “Nystart i livet – hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet” och “Ta makten över ditt liv – 7 steg till att förverkliga dina drömmar