fbpx

Lisbet Olofsson

SMS till himlen. Hon gifte sig och blev änka inom loppet av 17 timmar. Osentimentalt berättar hon om när livskamraten Sven gick bort 2009 i cancer. Från akutstadiet i upp och nervända världen genom sorgens stora famn till överlevarlandet och acceptansen. Lisbet hudlösa berättelse gör avtryck och förmedlar hopp och glädje i vår sårbara tillvaro.

Områden:

Mer information:

Författare, föreläsare och utbildare i friskvård

Lisbet Olofsson är en erfaren och omtyckt föreläsare som kan konsten att fånga publikenSom föreläsare är hon en modig inspiratör med en personlig stil som sticker ut. Hon räds inte att testa det oprövade Hennes närvaro och raka språk gör budskapet lättillgängligt.

Just nu är hon aktuell med SMS till himlen – en hudlös berättelse om sorg

Lisbet har skrivit och gett ut ett 10-tal böcker i huvudsak inom friskvård och stresshantering och är en flitig skribent och uppskattad bloggare i bl. a. Västerbottens-Kuriren.

Lisbet blev rikskänd när hon som f.d. glesbygdsraggare från Robertsfors i Västerbotten lanserade CAR-B-Q. CAR- B-Q handlar alltså om att laga middag på bilmotorn.

– När vi var ute och åkte som unga var det ofta långt till en öppen korvkiosk. Så vi tog en burk Bullens, gjorde två små hål i locket och satte fast den på grenröret med ståltråd. När det började dofta gott i kupén var korven klar, berättar hon.

Raggaråkandet är lagt på hyllan. Men kärleken till väldesignade amerikanska bilar har inte rostat. Hennes bensindoftande kokbok CAR-B-Q – mat på motor vann Ica – Kurirens kokbokspris 2009. Boken innehåller recept, bilbilder och nostalgi i en skön blandning. 

Lisbet Olofsson har en bakgrund som elitidrottare. Hon är utbildad på GIH i Örebro. Det var när hon arbetade i industrin, med industridiamanter, hemma i Robertsfors i Västerbotten som hon upptäckte att hennes arbetskamrater drabbades av arbetsskador och att hon klarade sig. Det tackar hon idrotten för. Sedan dess har hon arbetat med friskvård.

Bokningsförfrågan för Lisbet Olofsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!