fbpx

Lisa Sihlberg

Kan en bild rädda planeten? Lisa Sihlberg har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Hon är naturskyddsfotografen som tar kameran till vapen för att uppmärksamma de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för - och lär ut tips och råd om hur vi kan bevara vår fantastiska planet. Magiska bilder och humor kryddar Lisa Sihlbergs föreläsningar om miljö, hållbarhet och entreprenörskap.

Områden:

Mer information:

Kan en bild rädda planeten?

Lisa Sihlberg har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Hon är naturskyddsfotografen som tar kameran till vapen för att uppmärksamma de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för – och lär ut tips och råd om hur vi kan bevara vår fantastiska planet. Magiska bilder och humor kryddar Lisa Sihlbergs föreläsningar om miljö, hållbarhet och entreprenörskap.

Då klimatet ändras i en rasande takt, något som Lisa ständigt uppmärksammar under sina expeditioner har hennes föreläsningar fått en mer klimatanpassad inriktning där hon lyfter vad gemene man kan göra redan idag för att göra skillnad för planeten och samtidigt för plånboken.

Vad vi äter (och slänger), vår garderob, låna-istället-för-att-köpa och hur vi transporterar oss är ämnen som Lisa har fördjupat sig extra i för att komma med handfasta tips och råd i hur vi kan leva ett mer hållbart liv, att leva mer med mindre.

Exempel på tidigare uppdrag

  • Fotomässan EXPO Stockholm
  • Naturhistoriska Muséet i Göteborg
  • Fotomässan Cyberphoto
  • Nordea i Stockholm
  • Naturskyddsföreningen i Göteborg
  • Bohusläns Museum
  • Scandinavian photo Göteborg/ Stockholm
  • Hållbarhetsveckan i Skellefteå kommun

Bokningsförfrågan för Lisa Sihlberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!