fbpx

Lisa Nyström

Från ”Lyx” till LYX. Lisa Nyström, som får något år sedan levde ett liv i ”lyx”, med en utstakad karriär och otaliga möjligheter. För de flesta toppen av lycka, men för Lisa början till en gigantisk ohälsa, mötet med väggen kom snabbare och hårdare än vad hon klarade och det satte sina djupa spår i kropp och själ. Men som genom ett under fann hon lösningen – en Lisa för själen. Lyx var inte att ha råd med allt utan att ha tid för allt…

Områden:

Bokningsförfrågan för Lisa Nyström

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Från ”Lyx” till LYX

Lisa Nyström, som får något år sedan levde ett liv i ”lyx”, med en utstakad karriär och otaliga möjligheter. För de flesta toppen av lycka, men för Lisa början till en gigantisk ohälsa, mötet med väggen kom snabbare och hårdare än vad hon klarade och det satte sina djupa spår i kropp och själ.

Men som genom ett under fann hon lösningen – en Lisa för själen. Lyx var inte att ha råd med allt utan att ha tid för allt…

Många är det som stressar för mycket i sina liv pga. vårt stressade samhälle och vi tar inte hand om oss som vi borde. Det får konsekvenser. Vi har bara en kropp och den ska vi leva i länge. Mycket ohälsa kan förebyggas genom medvetna val och det kommer Lisa berätta mer om.

Genom medvetna val och bra verktyg kan man vända den nedåtgående spiralen. Lisa kommer dels prata om att följa sina drömmar, näringens betydelse för våra kroppar och andra delar i våra liv som vi behöver balans på för att må så bra som möjligt. Hon ger bra exempel från sitt liv med flytten med familjen från storstadslivet i Stockholm till lyxlivet i Heden.

Lisa Nyström har via sina egna erfarenheter om självläkning, utbildning om Kost och Hälsa vid Umeå Universitet och utbildning i Drömbyggande, skapat ett liv och ett företag så hon lever lyxliv i Heden. Hon är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap och har i 15 år arbetat med internet och intranät på stora koncerner i Stockholm, men har gjort en total förändring. ”Ingen dör av att en webbsida går ner, men folk dör faktiskt av att inte ha hälsan”.