fbpx

Linda Björck

En hisnande resa i den digitala världen. Linda Björck är social media managern och LinkedIn-gurun som utbildar och föreläser med glimten i ögat. Med stor kunskap leder hon publiken förbi vanliga fallgropar och erbjuder lösningar på löpande band. I dag handlar det inte om man ska vara med i sociala medier eller ej, utan det handlar om hur bra man gör det. Varje inlägg och aktivitet som företaget gör sänder signaler om varumärket. Vad signalerar du? Linda Björck är en erkänd föreläsare. Som utbildare är hon känd som en mycket kunnig, inspirerande och professionell utbildare. Varje uppdrag skräddarsys med konkreta exempel kopplade till det aktuella ämnet, allt efter önskemål.

Områden:

Bokningsförfrågan för Linda Björck

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Sociala medier med glimten i ögat!

Linda föreläser främst om digital marknadsföring, LinkedIn & sociala medier: personligt varumärke, social selling, varumärket i sociala medier och LinkedIn. Hon är känd som en mycket kunnig, inspirerande och professionell utbildare och föreläsare. Varje uppdrag skräddarsys med konkreta exempel kopplade till det aktuella ämnet, allt efter önskemål.

Årligen har Linda ett 50-tal uppdrag och har utbildat flera tusen personer i LinkedIn och sociala medier.

Boka en föreläsning och inspireras av Linda Björck! Häng med på en hisnande resa i den digitala världen.

Exempel på föreläsningar / utbildningar

  • Lär dig LinkedIn & bygg varumärket
  • Använd LinkedIn för social selling & få fler kunder
  • Skapa en profil som sticker ut på LinkedIn
  • Kom igång med marknadsföring i sociala medier
  • Planera, dela och gör rätt inlägg i sociala medier – content marketing & innehållsplanering

Rekommendationer:

TRR, Helsingborgs stad, Södertälje kommun, Systembolaget, Ledarna, Styrelseakademien

”Tack för din LinkedIn-kurs jag deltog på i veckan!

Du är precis det du skriver, LinkedIn expert de luxe! Ditt upplägg, din förmåga att känna in gruppen och ditt sätt att dela med dig av ditt otroliga kunskap i ämnet, väckte nyfikenhet, inspiration och glädje över att vara där! Tack”

Ingrid Ohlsson Konferencier & moderator