fbpx

Lilian Facht

”Mål och fokus”. Redan i ungdomen fokuserade Lilian på att uppnå olika uppsatta mål inom friidrott. Det var träning under veckorna och tävlingar på helgen.

Områden:

Bokningsförfrågan för Lilian Facht

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Mål och fokus”

Redan i ungdomen fokuserade Lilian på att uppnå olika uppsatta mål inom friidrott. Det var träning under veckorna och tävlingar på helgen.

Träningen bestod både av mental samt fysisk träning
och målet var att ligga på topp.
När hon senare började arbeta fann hon många likheter med friidrotten. Det gick som i idrotten att träna för att nå resultat. Och det gick att träna andra så att ett helt team (företag) uppnådde sina mål.

När något gick mindre bra fick man analysera, ändra taktik samt träna lite mer på den biten. Genom det brinnande intresse hon har för att motivera samt träna team till att nå målsättningar var det naturligt för henne att söka kunskap och erfarenhet utanför sitt eget företag under tiden som hon arbetade som chef /ledare.

Ofta vet man vad man själv kan prestera men hur får man andra att tro på och förstå det man säger? Hur får man som ledare med sig teamet mot toppen?
Lilian har under många år arbetat som chef/ledare på olika företag.
Under sina föreläsningar talar hon av egen erfarenhet blandat med kunskap ifrån olika
utbildningar hon har deltagit på genom åren.

Lilian Föreläser om:

  • Konflikthantering
  • försäljning,
  • mål och fokus
  • ledarskap

Lilian Facht har mer än 10 års erfarenhet av att hålla olika utbildningar samt föreläsningar inför små till stora grupper.