fbpx

Lena Holfve

Utmattad? Sömnlös? Efter femton år slutade Lena tvärt på 90-talet som yrkesförfattare som offentlig person då hon inte trivdes i medialjuset och hon började bygga IT-tjänster.

Områden:

Mer information:

Det blev 25 år inom IT Men än idag är det många som känner igen hennes namn och boktitlar som “Älska lagom”, “Fyy 17!” och “Häktad på sagolika skäl.”

2011-2012 insjuknade Lena akut Hon sa som många andra att ”jag har inte tid att vara sjuk” och det höll hon på med tills hon en dag vaknade förlamad. Under tre år blev tillfrisknandet hennes enda arbete, och hon vårdades främst av indiska läkare och är idag helt återställd. – Så här klar i huvudet har jag inte varit sen jag var tonåring, berättade hon.

Idag är Lena igång igen och skriver böcker och föreläser Lena föreläser mellan september och april om sina böcker; UtmattadMögelförgiftadSömnlösBotten Upp samt den nyaste utgiven september 2018 Parasitfri

Lyssna gärna på en intervju med Lena här

Ytterligare en intervju här

Bokningsförfrågan för Lena Holfve

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!