fbpx

Lars-Göran Wadén

Livet rullar vidare ... Om livet ur rullstolsperspektiv. Föreläsningen går i gränslandet mellan teater och äventyr med allt från lösgodis, krig, musik, kärlek och flera överraskningar.

Områden:

Mer information:

Lars-Göran föreläser om.

Från Enkelt avhjälpta hinder till Universell design.

En historielektion om tillgänglighet. De senaste 20 åren av funktionshinderpolitik från Enkelt avhjälpta hinder till dagens Universell design. Du får mängder av konkreta verktyg för att ta bort Enkelt avhjälpta hinder och fördjupad kunskap om vad Universell design egentligen är.

Tillgänglighet skapar tillväxt

Inspiration och motivation att skapa mer tillgänglighet för fler. Du får lära dig arbeta rätt med tillgänglighetsfrågor för att skapa en attraktivare miljö och en verksamhet som får tillväxt. Mer tillgänglighet för fler kan öka din omsättning radikalt.

Hur bemöter man en person med funktionsnedsättning?

Heter det handikappad, funktionsvarierad eller funktionsnedsättning. Är Lars-Göran rullstolsburen, rullstolsanvändare eller hjulbent? En humoristisk, provokativ och mycket annorlunda djupdykning i hur man bemöter en person som rullar istället för att gå.

Så här skapar du tillgänglig kultur.

Du lär dig allt om Kulturrådets krav på tillgänglighet för utbetalning av statliga kulturbidrag. Samtidigt får du mängder av tips på hur kultur kan göras mer tillgänglig för fler, både för publik och aktiva kulturutövare. Lars-Göran berättar också hur han skapade Sveriges mest tillgängliga teaterföreställning.

Bokningsförfrågan för Lars-Göran Wadén

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!