fbpx

Kjell Dahlin

Popretorik och strategisk kommunikation. Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation.

Områden:

Mer information:

Popretorik och strategisk kommunikation

Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation.

Kjell Dahlin vill belysa retorik från ett nytt perspektiv då många av de gamla tankesätten att använda retoriken ofta är förlegade. Att bli bättre i sina kundmöten, service, storytelling eller i det personliga mötet är något Kjell närmare beskriver i sin föreläsning. Med konkreta och igenkännande exempel visar han hur retoriken kan användas när du bemöter människor, övertygar kunder, stärker företagets varumärke och när du vill ”sticka ut” och bli ihågkommen.

Nya tider kräver en uppdaterad inställning till begrepp så som service, kundvård och försäljning och även en ny syn på retoriken. Det gäller att ge sin mottagare en upplevelse oavsett om det är i ett telefonsamtal eller i det personliga mötet. Något annat som tydligt förstärker upplevelsen är att använda sin attityd och sitt beteende. Ett varumärke blir aldrig starkare än medarbetarnas handlingar och beteenden beskriver här närmare vad som faktiskt händer i ett möte när man går från ord till handling.

Kjell Dahlin är fil kand. i retorik, utbildare, föreläsare och författare. Han har bland annat skrivit den hyllade boken Popretorik – Upplevelsekommunikation som övertygar, som vann bland annat ett hedersomnämnande i tävlingen Årets ledarbok. Kjell har även lång och bred bakgrund som spänner över områdena försäljning, bemötande, service, HR marknadsföring, vilket gör att han har många erfarenheter att ösa ur. Han har även under 20 år arbetat med kommunikations-och attitydfrågor inom näringslivet.

Kjells föredrag kan beskrivas som smart, lärorikt och underhållande och innehåller såväl stora perspektiv som konkreta tips på hur du blir bättre i din kommunikation och retorik. Med målet att ge åhörare den perfekta mixen av aha-upplevelser och idéinjektioner har han blivit en mycket uppskattad talare över hela Sverige. Kjell håller föreläsningar och utbildningar på såväl svenska som engelska.

Några publikkommentarer:

“Praktiska övningar i Kjell Dahlins föreläsning gör att man sätter igång hjärnan ytterligare!” Ulrika Semelius Kihlgren, ombudsman i Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

“Vill bara säga tusen tack! Är ohyggligt taggad inför kommande arbetsuppgifter!” Erica Callerholm, Gallerix

“Popretorik är varumärkesarbete när det är som roligast!” Irina Sjöblom, Area Sales Manager Bookbinders Design

“Jag tyckte att du var fantastiskt bra och inspirerande!” Erica Westlund, Posten AB

Bokningsförfrågan för Kjell Dahlin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!