fbpx

Kelly Odell

Kelly är amerikan (och svensk), utbildad både som präst och affärsman. Med en blandning av humor och energi tar Kelly en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer. Kellys special områden är förändring och ledarskap.

Områden:

Mer information:

”Tio Budord för Ledare”

Kelly Odell haft ett flertal styrelse uppdrag och har publicerat artiklar i bl a DN, DI, SvD m.fl.Han utsågs också till en av Sveriges mäktigaste invandrare år 2004 av tidningen Veckans Affär har utnämnts som årets talare av konferensarrangören IIR. Kelly är utbildad Executive Master of Business Administration vid Stockholms Handelshögskola och Bachelor of Arts in Religion, Phillips University, USA. 

Kelly menar att kunskap blir kompetens först när den kan användas för att skapa någon form av nytta. Därför är det viktigt att lyssna på andras erfarenheter. Jakten på effektivitet drabbar oss alla, men då är det viktigt att inte tappa perspektiv på vår roll i organisationen. Kelly visar på konkreta åtgärder för att klara detta.

Kellys specialområden är förändring och ledarskap. Kellys “hands-on”-inställning och underhållande stil gör att presentationen blir både tankeväckande och minnesvärd.

Några vanliga ämnen:

  • Ledarskap – Tio Budord för Ledare
  • Förändring och Krishantering
  • Coaching och Motivation
  • Affärsetik .
  • Förhandling – Få som du vill och gör motparten lycklig.
  • Mångfald och Kulturella Skillnader i Affärslivet

“Kellys presentation var en av de bästa jag har sett!”

Kunskap blir kompetens först när den kan användas för att skapa någon form av nytta.  Det är därför mycket intressant att lyssna på andra som delar med sig av sina egna erfarenheter av att driva verksamheter. 

Att få mer gjort med mindre resurser och på kortare tid! Detta kan beskriva allas arbetssituation idag. Jakten efter effektivitet kan lätt få oss att tappa perspektiv på vår roll i organisationen. Känslan av att inte riktigt räcka till finns hos alla oavsett befattning och detta leder till frustration och missnöje. Kelly visar på konkreta åtgärder för att skapa högprestationer och samtidigt uppleva tillfredsställelse i tillvaron både utanför och på arbetet.

Kelly Odell haft ett flertal styrelse uppdrag och har publicerat artiklar i bl a DN, DI, SvD  bara för att nämna några.  Han utsågs också till en av Sveriges mäktigaste invandrare år 2004 av tidningen Veckans Affär har utnämnts som årets talare av konferensarrangören IIR. Kelly är utbildad Executive Master of Business Administration vid Stockholms Handelshögskola och Bachelor of Arts in Religion, Phillips University, USA. Försäljningsdirektör, Volvo personbilar Sverige. Senior Vice President, Group Marketing, TeliaSonera AB. Försäljningsdirektör, TeliaSonera Sverige AB. Business Segment Sverigechef, Telia Mobile. Senior Investment Manager, Telia Holding. VD, Medical Link AB. Sverigechef för Whirlpool. Marknadschef för Whirlpools mikrovågsugnar i Europa.

Bokningsförfrågan för Kelly Odell

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!