fbpx

Katarina Widoff

Når ditt budskap fram? Katarina Widoff har gjort nätverkande modernt, hon skrev den första svenska boken om att mingla och nätverka, och har påverkat hur vi inbundna svenskar blir bekväma med att skapa nya kontakter utan att utnyttja de vi känner. Med Aha! och Haha! ger hon kunskap och inspiration, oavsett om det är som föreläsare, workshopsledare, konferencier, författare eller en blandning av dessa.

Områden:

Mer information:

Når ditt budskap fram?

Katarina Widoff har fokus på:
Kommunicera för framgång
Bussighet är lönsamt!
Är det roligt så blir det kul
Social kompetens
Nätverkande och mingel som säljkanal
Må BÄST orka mer
Målfokus – nå dina drömmar och njut av livet

För vem?
Katarinas upplägg skräddarsys för att passa er, oavsett om det är en timme på konferensen med lite kul och matnyttig inspiration, eller en längre workshop där vi filar på presentationsmeningar, att skapa kontakt, komma ihåg namn, kommunicera utifrån mottagarens villkor och ork att lyssna osv. eller om det är en blandning av föreläsning, konferencier och moderator för paneldebatten. Ni bestämmer så skapar vi bästa upplevelsen för er utifrån era önskemål.

Om Katarina
I 15 år har Katarina inspirerat företag och organisationer att gå utanför den invanda boxen. För ge extra kunskap att ta med hem har hon skrivit uppskattade böcker. Hon har anlitats av AstraZeneca, Skandia, Nordea, Handelskammaren, ICA, Nordiska interim organisationen samt flera advokatbyråer och revisionsfirmor.

Katarina har skrivit böckerna:
Bussighet är lönsamt! – Marknadsför Dig med personligt kontaktnät
Må BÄST orka mer – inspiration för ett optimalt och roligare liv (årets motivationsbok med allt man behöver veta)
Bli en skicklig nätverkare – mingla dig till framgång (första mingel- och nätverksboken på svenska)

Film från när Katarina besökte Nyhetsmorgon i TV4:

Katarina Widoff bakgrund är från sjukvård/hälsa och bank/finans/försäkring. Katarina kommer från sjukvården till försäkringsbolag som medicinsk riskbedömare och har sedan gått vidare inom koncernen till bank och finans, som rådgivare, marknadsförare, redaktör m.m.

Bokningsförfrågan för Katarina Widoff

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!