fbpx

Karl Lillrud

Karl är en global föreläsare och har bland annat har talat på TEDx, är framröstad som en av världens 30 främsta föreläsare av Global Gurus, ISO certifierad och diplomerad av Harvard. Karl har 25års bakgrund från att hjälpa företag med deras expansion.

Områden:

Karl Lillrud

Mer information:

Karl Lillrud  2 x TED talare och global föreläsare med ehandel och retail (omnichannel) kombinerat med konsumentbeteende och analys.

Karl är en global föreläsare och har bland annat har talat 2 gånger på TEDx, är framröstad som en av världens 30 främsta föreläsare av Global Gurus, ISO certifierad och diplomerad av Harvard.
Karl har 25års bakgrund från att hjälpa företag med deras expanssion.
Med kunder så som Volvo, Spotify, Klarna, AstraZeneca, TUI och många fler

Som föreläsare delar Karl med sig av sin kunskap och erfarenhet kombinerat med hans styrka att analysera och presentera möjligheter som finns i framtiden.

Karl har tagit fram en formel för detta som han bygger föreläsningarna kring: Framtid, Innovation och Ledarskap som är en unik föreläsning för varje anpassad för ert event och er unika publik.

Bokningsförfrågan för Karl Lillrud

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!