fbpx

Karin Sandin

Pyspunka. Har du någon gång känt att du har pyspunka på jobbet eller i livet i stort eller smått. Pyspunka är när det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på. Karin har en härlig nyhet, för om vi har pyspunka, ja, då kan vi göra något åt det .

Områden:

Bokningsförfrågan för Karin Sandin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Pyspunka

Har du någon gång känt att du har pyspunka på jobbet, eller i livet i stort eller smått? Pyspunka är när det sipprar ut energi någonstans även om du hela tiden fyller på.
Kan det vara för att du inte får ut hela din kapacitet och potential på jobbet? Att du inte gör det du vill och för det du gör får du inte uppbackning? Att din tid flyger iväg så det du vill finns det ingen tid till det du vill göra? Är du mitt i livet och inte riktigt hittar hur din väg ska se ut, för det pyser hela tiden.

Karin Sandin har en härlig nyhet. Om vi har pyspunka, ja, då kan vi göra något åt det.

Karin skulle tycka att det vore otroligt roligt att berätta hur hon har gjort, hur hon gör och hur hon tror man kan göra för att fixa pyspunkan.
Vi har så mycket inom oss som aldrig kommer ut och vi har så mycket VILL i oss som vi ignorerar, men när vi kan laga pyspunkan då kommer det att hända saker.

Har ni en timme över så kommer Karin gärna med sin föreläsning PYSPUNKA.
Det blir en del som ni redan vet, annat som är nytt, men framförallt vill hon visa att vi med små små justeringar kan göra så att vi mår bättre och kan leva det liv vi vill leva.

Hur vill just du leva?. Och när tänker du börja leva?

Karin Sandin har alltid en total närvaro när hon möter och inspirerar människor att bygga sina starka varumärken för att våga förverkliga det man verkligen vill uppnå. Nyfikenhet, mod, ödmjukhet och glädje i kombination med en hög ambitions nivå ger Karin en stor lyskraft. Hon låter glädjen vara styrfart i livet och bidrar till förändringar som ger resultat både för individer och företag.