fbpx

Kalle Rosensköld

ATTRAHERA MERA! Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera. Vare sig det gäller karriärsförändringar, marknadsföring, DISC eller att attrahera nya kunder, kandidater, besökare eller följare. Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera.

Områden:

Mer information:

ATTRAHERA MERA

Mina kunskaper och erfarenheter och mina personliga förmågor kommer till sin rätt när det gäller att motivera och inspirera. Jag utbildar, föreläser och coachar företag, organisationer, medarbetare, chefer och ledare. Får alltid höra att jag är bra på att inspirera, föreläsa och entusiasmera och har hög rating från min publik och mina deltagare.

Under 2018 har jag utbildat och föreläst för ca 500 personer under olika rubriker. Den röda tråden: Attrahera mera. Vare sig det gäller karriärsförändringar, marknadsföring, DISC eller att attrahera nya kunder, kandidater, besökare eller följare.

Har föreläst och utbildat sen slutet av 90-talet. Sen jag startade mitt företag Attramera 2017 så sker det på regelbunden basis och jag föreläser inom följande områden:

-Marknadsföring på sociala medier.

-Skapa filmer med mobilen.

-Attraherar fler kunder, kandidater eller följare.

-Söka arbete med rörlig bild.

-Jobbsökande på sociala medier.

-DISC: vilken färg har din kund?

-Omställning/ Outplacement: Lyckade personalförändringar.

-Nyföretagande: Marknadsföring med låg budget.  

Vill påstå att jag är smått unik i min kompetens.

Dels har jag +10 års erfarenhet av film och video, dels har jag +20 års erfarenhet av jobb & karriär. Andra säger att just denna kombination är min USP. Jag är benägen att instämma.

Filmmässigt har jag utbildat, regisserat, producerat, gjort egna filmer och agerat. Har även lyckats få stipendier och vinna filmfestivaler.

Inom Jobb & Karriär har jag sökt, matchat, intervjuat, testat, rekryterat, bemannat, anställt, sagt upp, omställt, avvecklat, utvecklat, utmanat, utbildat, inspirerat, lotsat, lett, förändrat och coachat.

Erfarenheterna och kompetenserna från två dessa två världar gör mig till en erfaren, kunnig, kreativ och lösningsfokuserad föreläsare.

Som person är jag orädd, pedagogisk och trygg på scen. Jag hanterar både minutiösa manus och flexibla, improviserade frågestunder.

Referenser

TRR, Unionen, Familjen Helsingborg, Visita, Guldkanalen, Hörby Kommun, Radison Group, Sensus, Transfer, Arbetsförmedlingen och Nyföretagarcentrum SYD.

Bokningsförfrågan för Kalle Rosensköld

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!