fbpx

Jonas Leksell

Så blir du proffsig … are! Vet du hur man klarar sej från böter? Dyrkar upp ett lås? Eller bara skär bröd rakt? Det vet Jonas Leksell. Efter mångårig erfarenhet som polis och programledare har Jonas samlat alla sina trix och fix och bjuder på dom med en stor portion humor. Han vet inte hur man förverkligar sej själv men vet exakt hur man förlöser ett barn i en bil.

Områden:

Mer information:

Så blir du proffsig … are!

Vet du hur man klarar sej från böter? Dyrkar upp ett lås? Eller bara skär bröd rakt? Det vet Jonas Leksell.
Efter mångårig erfarenhet som polis och programledare har Jonas samlat alla sina trix och fix och bjuder på dom med en stor portion humor. Han vet inte hur man förverkligar sej själv men vet exakt hur man förlöser ett barn i en bil.

Jonas Leksell har en minst sagt brokig bakgrund. Efter att jobbat som polis i många år gick han över till att bli rocktrummis och senare programledare på TV och radio.
”Det handlar väl om nyfikenhet egentligen” berättar Jonas. ”Och att inte va rädd för att lära sej nya grejer”

Och det gör man på Jonas föreläsning. Lär sej nya grejer. Jonas älskar att lära sej, och lära ut, trix som gör vardagen och livet lättare och lite mer spännande. 

Hans förhoppning är att när man lämnat hans föreläsning så ska man ha massor av nya verktyg med sej till ett smidigare liv, eller bara att stila med.

Vem vill inte lära sej hur man bygger en säng med tre pinnar?

Allt binds ihop av den historia Jonas varit med om och levereras med en stor portion humor. Det hela gränsar kanske mer till en show, eller ett kåseri, men Jonas är noga med att säga att det är en föreläsning. ”Det är troligtvis den viktigaste föreläsning man kan gå på” säger han med ett skratt.

Jonas Leksell har arbetat med att tala med människor inom TV och radio sedan 2000. Grundstommen inom hans karriär är nyfikenheten på företeelser och människor samt konsten att föra ut ett budskap på ett så enkelt och helst så roligt sätt som möjligt. Han har genom åren genom sitt yrke samlat på sej erfarenheter som 2004 resulterade i boken “Så blir du proffsig”.

Bokningsförfrågan för Jonas Leksell

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!