fbpx

Johnny Martinsson

Förstå dina känslor - förändra ditt liv. Varje dag gör vi saker, reagerar på händelser, faller in i olika mönster utan att vi är medvetna om det. Det handlar oftast om sånt vi lärde oss för länge sedan. Risken är stor att det är någon annans ”sanningar” du släpar runt på.

Områden:

Mer information:

Förstå dina känslor – förändra ditt liv

Varje dag gör vi saker, reagerar på händelser, faller in i olika mönster utan att vi är medvetna om det. Det handlar oftast om sånt vi lärde oss för länge sedan. Risken är också stor att det är någon annans ”sanningar” du släpar runt på.

Ibland har vi råkat ut för starka händelser även senare i livet och omedvetet gjort kopplingar i vår hjärna vad den händelsen berodde på, och vilken mening den ska få.

För ingenting har en mening innan vi själva bestämmer oss för en. En polisbil med tjutande sirener kan väcka totalt motsatta känslor hos två personer, inte sant? Precis som beskedet om att försäljningen sjunkit drastiskt, och personal kanske måste lämna. Eller du kanske får en skrämmande diagnos av läkaren. Hur reagerar du när du får ett dramatiskt besked? Vilka frågor ställer du dig, och var ligger ditt fokus?

För Johnny har drivkraften att förstå varför människor gör som vi gör, fått honom att läsa hundratals böcker, se på filmer, gå på föredrag och kurser. Han har samlat ihop allt det till en föreläsning om hur vi kan göra för att fungera bättre, på alla plan. Inte minst i arbetslivet. Vad är mina drivkrafter? Vad behöver jag känna för att kunna fungera på bästa sätt? Hur kan jag få ut det mesta möjliga av/tillsammans med, mina anställda/kollegor?

 En genomgång av människans gemensamma mänskliga behov brukar få de flesta att förstå inte bara sitt eget liv och beteende bättre, utan även dem runt omkring. Och att vi egentligen är ganska lika, oavsett bakgrund. Vi har samma mål-undvika obehag och uppleva välbehag. Bara olika sätt att möta det.

Huvudpunkterna i den här föreläsningen syftar till att:

  • Få oss att lämna negativa tillstånd och ta oss till ett positivt.
  • Få oss att inse hur mycket enklare allt går genom att förstå den andres värld.
  • Genom att kontrollera våra känslor, kan vi ta kontroll över våra liv på ett omvälvande sätt. Att styra, istället för att styras.
  • Bryta gamla mönster och skapa nya, positiva som fungerar!
  • Förstå vikten av att välja rätt umgänge. Vill du bli en vinnare-umgås med vinnare!
  • Bli varse vilka behov som är absolut viktigast för dig att få uppfyllda för att må bra och prestera mest, på alla nivåer.

”Förmågan att känna tacksamhet är det som får oss att uppleva verklig lycka.” Anthony Robbins

Johnny Martinsson är socionom med en steg1-utbildning i psykoterapi med hypnosinriktning. Han har sedan slutet av 90-talet samarbetat med Robert S Jerde’n som mentor, psykolog/terapeut och författare till boken ”Kroppen vet mer än huvudet”, ett nytt sätt att betrakta vikten av att vara medveten om vad vi egentligen känner, inte vad vi borde känna. Han jobbar nu med människor i olika situationer som behöver vägledning för att upptäcka och skapa de liv de förtjänar, både yrkesmässigt och privat. Humor och passion är viktiga instrument i hans verktygslåda.

Bokningsförfrågan för Johnny Martinsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!