fbpx

Johanna Wallin

Sätt FÄRG på ditt arbetsliv. "Lill-Greta" kallades jag på grund av likheter med min farmor, en "enastående" kvinna, uppfostrade själv 4 barn, nattetid sjuksköterska, dagtid jägare, mästerbagare mm. Nu byter jag det till "Stor-Greta" i relation till Greta Thunberg och bjuder in till föreläsningen Sätt FÄRG på ditt arbetsliv där vi inifrån och ut skapar förutsättningar för ett färgstarkt arbetsliv.

Områden:

Mer information:

Sätt FÄRG på ditt arbetsliv

“Lill-Greta” kallades jag på grund av likheter med min farmor, en “enastående” kvinna, uppfostrade själv 4 barn, nattetid sjuksköterska, dagtid jägare, mästerbagare mm. Nu byter jag det till “Stor-Greta” i relation till Greta Thunberg och bjuder in till föreläsningen Sätt FÄRG på ditt arbetsliv där vi inifrån och ut skapar förutsättningar för ett färgstarkt arbetsliv. 

I likhet med Greta Thunberg agerade jag som 15-åring också för hållbarhet, skolstrejkade på mitt sätt. Jag trappade ner mitt “arbete”, studierna, med 50%. Resten av tiden fyllde jag med allt som gav mening, glädje, kreativitet, hälsa, många kompisar etc. På så sätt kunde jag hantera allt som pågick runt mig, i familjen och i världen. Detta hållbara förhållningssätt och verktyg för att ge livet extra färg delar jag gärna med mig av. Främst vänder jag mig till er som vill kunna bidra med mycket, som inte vill trappa ner utan snarare trappa upp. Ni som vill bidra på ett långsiktigt hållbart sätt. Även er som inser att fritiden inte räcker till för att kunna göra allt som ni önskar, allt som ger livet färg och kanske vill starta eget. Dags att ge er ett break och skapa ett inre klimat som håller för ert nästa steg, måla om ert arbetsliv så ni kan dela med er av allt det ni önskar.

Föreläsningar:

Sätt FÄRG på ditt arbetsliv 45-75 minuters interaktiv föreläsning FRÅN –”Jo, jobbet är väl okej.” TILL –”Yes, det här passar mig!”

Vilken skillnad skulle det göra för ditt arbetsliv om det gick från en lagom dämpad gråskala till att verkligen målas upp i all sin prakt med färger från hela skalan? Johanna presenterar en 3-delad nyckel till nygammal kraftkälla – skaparkraften – och sätter in den i ert jobbsammanhang. Hur det växlar upp energin, gemenskap får du uppleva direkt genom enkla övningar som du kan ta med dig direkt hem. Forskning ger dig hävstångseffekten om det behövs för att starta färgsättningen. Föreläsningen beskriver olika utgångspositioner, vad skillnaden mellan självkänsla och självförverkligande gör för vilka former som behövs på arbete. Varför målfokus och strategier inte fungerar för att skapa det ni önskar om det handlar om självförverkligande? Och varför du behöver ge dig ut och hitta PowerPartners, vilka de är och varför ingen arbetar så bra ihop som just dem.

EMOTIONAL FITNESS 1 h – 1,5 h

workshop för omställare. Vill du både vill ha kakan, alltså planeten & mätta alla dina behov?

För entreprenörer, blivande företagare och ledare som vill ställa om, få tillbaka energin och äntligen ta tag i det där kreativa, expanderande, modiga projektet som skaver omkring i byrålådan och som skulle göra skillnad för fler.

Utgångspunkten är att kunna skapa winwinwin lösningar för dig, din arbetsplats, Sverige och ja, hela planeten. Vi tar avstamp i att om det är genuint bra för dig är det bra för allt och alla. Trixet är att veta vad som är genuint bra när vi marineras i en kultur av brist och rädsla. Med Emotional Fitness får du pausen, klarsynen och med den möjligheten att justera in ditt liv i ny hållbar riktning.

Behåll gärna kavajen på men var redo för styrketräning, flexibilitet och uthållighetsträning i denna interaktiva föreläsning med målet att förverkliga dig själv, dina relationer, din hälsa, din karriär – allt du önskar dig – för att det är till nytta för fler.

Bokningsförfrågan för Johanna Wallin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!