fbpx

Johanna Samuelson

"Med kvicktänkthet, humor och värme programleder Johanna kick-offer, galor, fester eller något annat som står på agendan. Johanna är utbildad projektledare inom möten och events vilket gör att hon ser helheten för eventet, något som hon tar med sig och avspeglar på scenen. Hennes ledord är energi och värdskap och hon är väldigt omtyckt för sitt varma och omhändertagande sätt av alla medverkande.

Områden:

Mer information:

“Med kvicktänkthet, humor och värme programleder Johanna kick-offer, galor, fester eller något annat som står på agendan. Johanna är utbildad projektledare inom möten och events vilket gör att hon ser helheten för eventet, något som hon tar med sig och avspeglar på scenen. Hennes ledord är energi och värdskap och hon är väldigt omtyckt för sitt varma och omhändertagande sätt av alla medverkande.

Johannas kreativitet och humor hjälper henne att navigera genom dom mest oväntade situationerna, en färdighet hon har från teater- och stand up-scenerna. Hon får ofta beröm för hennes trygga och engagerade sätt att programleda.

Vid önskemål och behov kan hon finnas med före, under och efter ert event för att skapa den bästa inramningen. Johanna hjälper er gärna med idéer till innehåll, manusskrivande, förinspelade inslag, sketcher, hälsningar eller andra delar till eventet. Tack vare sitt stora engagemang inför varje event och sin personliga approach, skapar Johanna starka relationer med återkommande kunder.

Johanna har bott och arbetat i Australien och åtar sig gärna uppdrag på både engelska och svenska.”

Bokningsförfrågan för Johanna Samuelson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!