fbpx

Johan Rapp

Så skapar du FLOW i en stressad värld. Flow är njutbart, roligt, engagerande och något som vi alla kan uppleva, inte minst i våra jobb. Men hur når vi dit? Johan Rapp, mångårig journalist, författare och talare, berättar om hur hjärnan och positiv stress kickar igång processerna och varför utbrändhet hotar om vi pressar oss för hårt.

Områden:

Mer information:

Så skapar du flow i en stressad värld

Flow är njutbart, roligt, engagerande och något som vi alla kan uppleva, inte minst i våra jobb.  Men hur når vi dit? Johan Rapp, mångårig journalist, författare och talare, berättar om hur hjärnan och positiv stress kickar igång processerna och varför utbrändhet hotar om vi pressar oss för hårt.

Johan har skrivit Bli hjärnsmart – lär dig snabbare och bättre – baserat på hjärnforskning, psykologi och minnesteknik. Han har också grundat, med glimten i ögat: de Tankspriddas riksförbund, som med humor står upp för vår rätt till djupfokus och vardaglig glömska. Hans Handbok för tankspridda och ytterligare tre böcker i ämnet ligger till grund för hans populära föreläsning:
Det är fint att vara tankspridd.
Publiken brukar uppskatta att Johan blandar fakta med humor, interaktivitet och tips.
Föreläsningen om Flow passar företag som vill uppmuntra sina medarbetare och chefer att förstå och bygga in processerna bakom flow i arbetet. Den visar hur du motverkar utbrändhet och vilka signaler du ska hålla koll på innan det är försent.

Johan är en van föreläsare och driver sedan flera år den redaktionella byrån EdWork och skriver bland annat om forskning kring hjärna och kognition/er.
Han föreläser både på engelska och svenska.    

Bokningsförfrågan för Johan Rapp

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!