fbpx

Johan Dahl

Föreläsare | Författare | Förbättrare Sedan tidigt 90-tal har Johan riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat, främst genom föreläsningar och Johan tar också åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Människan har alltid stått i centrum för Johan; försäljning, service, ledarskap, personlig utveckling. ”Betyg på Johan Dahl som föreläsare på en femgradig skala = 10!”

Områden:

Mer information:

Föreläsare | Författare | Förbättrare

”Betyg på Johan Dahl som föreläsare på en femgradig skala = 10!”

Många föreläsare fungerar som tomtebloss – de lyser upp ett tag och sedan är allt som vanligt. Johan Dahl har förmågan att locka till både skratt och eftertanke och han bidrar till resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Helt enkelt världsklass!

Johan Dahl talar om

  • Försäljning – Sälj mindre och dubbla din försäljning
  • Mål – om konsten att sätta och nå mål…och njuta av resan!
  • Kultur och värderingar – när varför är starkt bli hur enkelt
  • Ledarskap – om konsten att få andra att prestera, coachande ledarskap, innovativt ledarskap
  • Personlig effektivitet – få mer gjort med mindre ansträngning
  • Inspiration – lagom eller världsklass, vad väljer du?

För vem?

Johans föreläsningar passar dig som vill ha nya resultat på arbetet eller i privatlivet. Nyckeln är kommunikationen – både den du har med omvärlden och den du har med dig själv. ”Kvaliteten på din kommunikation avgör kvaliteten på ditt liv” menar Johan och i hans föreläsningar visar han konkret och tydligt hur du kan kommunicera bättre såväl med dig själv som med omgivningen och därmed få bättre resultat.

Varför välja Johan Dahl?

Anlita honom som föreläsare eller workshopledare när du vill ha en mental och känslomässig vitamininjektion på Kick-Offen, kundträffen, konferensen eller firmafesten. Johan utformar sina föreläsningar för att göra skillnad även efter att inspirationen börjat avta i styrka…

Resultatgaranti

Johan ger dig dessutom världens enklaste resultatgaranti: Helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Om Johan

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där han startat och drivit ett 10-tal bolag med såväl guldkantad framgång som riktigt tuff motgång.

Människan har alltid stått i centrum för Johan; försäljning, service, ledarskap, personlig utveckling.

Sedan tidigt 90-tal har Johan riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat, främst genom föreläsningar och Johan tar också åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag.

Johan Dahl är även författare och hittills har det blivit tre böcker: ”Sälj med hjärtat/Service med hjärtat”, ”21 tips för ett rikare liv” och ”12 Talares tankar om kommunikation”.

Johan har utsetts till Årets Mentor av ALMI Företagspartner, Årets Rådgivare av Ung Företagsamhet, nominerats till Stora Målpriset och han är styrelseledamot i Talarföreningen NSA Sweden.

Bokningsförfrågan för Johan Dahl

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!