fbpx

Joakim Eklund

Varumärkesbyggande genom storytelling. Joakim Eklund är prisbelönt copywriter, spelmanusförfattare, content marketing-strateg, digital storyteller, utbildare och uppskattad och ofta anlitad föreläsare och utbildare inom content marketing, story marketing och digital spelifiering.

Områden:

Bokningsförfrågan för Joakim Eklund

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Varumärkesbyggande genom storytelling

Joakim Eklund är en uppskattad utbildare inom storytelling, digital marknadsföring och digital utbildning. Till vardags arbetar Joakim som skribent och kreatör på en flerfaldigt prisbelönad digitalbyrå.

Företag, organisationer, regioner, kommuner och städer måste för sin överlevnad ha förmågan att attrahera människor, så att de stannar kvar. Men behöver också locka till sig nya individer med spännande bakgrunder.

I sina föreläsningar varvar Joakim på ett inspirerande vis handfasta övningar med diskussioner, reflektioner och teori, som bygger på drygt 25 års praktisk erfarenhet i den digitala kommunikationens- och utbildningens värld. Hans föreläsningar och utbildningar varvar information, kunskap, inspiration och praktiskt arbete på ett erkänt pedagogiskt sätt.

Alternativa rubriker

Presentationsteknik

Konsten att skriva säljande texter

Advergaming
Hur spel och spelupplevelser stärker varumärken.

Game-based learning
Hur spel kan göra även det torraste ämne roligt.

Kommentarer om Joakim

“Personalen tyckte det var mycket intressant och det har diskuterats här på jobbet… bra respons och väldigt kul att de som tipsade om dig hade rätt!”

“Jag vill tacka för en suveränt roligt och givande utbildning (…). Både härligt bemötande, underbara fikastunder och en grym föreläsare i dig Joakim”.

“Tack för en bra kväll, Joakim, alla var JÄTTENÖJDA!!!”

Joakim Eklund är utbildare inom kommunikation, storytelling, digital marknadsföring & utbildning. Utbildad journalist & dramaturg med mer än 15 års erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete. I sina tidigare uppdrag har Joakim Eklund utbildat allt från informatörer till HR-ansvariga på företag som Valentin & Byhr, AstraZeneca, Eli Lilly, Volvo, Mazda, Peak Performance, IBM, Posten med flera.