fbpx

Jimmy Ginsby

”Varför oroa sig, är det kreativt?” Detta är en föreläsning om "Att sköta sin inre trädgård" Föreläsningen passar för alla som vill hitta glädjen, lusten, motivationen eller kanske vill ta reda på vad det är som hindrar den.

Områden:

Bokningsförfrågan för Jimmy Ginsby

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Varför oroa sig, är det kreativt?”

Kreativitet är på många sätt ett modeord, och har så varit länge. Det är ungefär med kreativiteten som med spöken, folk talar om dem, men de är svåra att fånga. Att vara kreativ är svårt, åtminstone under längre perioder. Många är de föreläsningar Jimmy gått på och besviken gått hem igen. Han gjorde därför sin egen föreläsning.

Detta är en föreläsning om “Att sköta sin inre trädgård”

Föreläsningen passar för alla som vill hitta glädjen, lusten, motivationen eller kanske vill ta reda på vad det är som hindrar den.

Jimmy citerar gärna Dalai Lama:
“Om det finns en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig. Om det inte finns en lösning är det meningslöst att oroa sig.”

“Att sköta sin inre trädgård” är ett konkret och handfast föredrag om hur man når detta svårfångade och åtråvärda tillstånd av kreativitet. Det är frukten av 30 års arbete där just kreativitet, lust och motivation är en förutsättning. Detta presenteras i ett 20-punkters träningsprogram. Med humor, allvar, spontana infall, livserfarenhet, citat, berättelser och livsnära, konkreta exempel.
Om andan faller på kan Jimmy t.o.m. brista ut i sång! Han vill att du går mer levande från föreläsningen än när du satte dig ned för att lyssna. Jimmy har alltid med sig en hemlig gäst, dold under en hatt. Denna gäst får sista ordet.

Jimmy Ginsby är bl.a. lärare på Visskolan i Västervik i Skrivandets Hantverk, gitarrspel, vistolkning samt scenframställning. Han är också sångförfattare/poet, översättare, författare, gitarrist, skådespelare. Han fick Olle Adolphsons minnesfonds stipendium år 2009. Aktuell med boken “Sångtexter och dikter”.