fbpx

Jessica Falk

”Från motgång till framgång” Förbered dig på en föreläsning med emotionella och musikaliska upplevelser. Du kommer att bli berörd, få inspiration och inse att allt är möjligt! En föreläsning om hur positivt tänkande, aktiva val och musiken tog Jessica ur det svartaste av mörker och förvandlades till stark livskraft. Jessica Falk har över tio års erfarenhet av att sjunga och spela på hotell, invigningar, galor och andra tillställningar. Hon har även spelat in ett album med eget material i Nashville, USA.

Områden:

Bokningsförfrågan för Jessica Falk

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Från motgång till framgång”

Förbered dig på en föreläsning med emotionella och musikaliska upplevelser. Du kommer att bli berörd, få inspiration och inse att allt är möjligt!

En föreläsning om hur positivt tänkande, aktiva val och musiken tog Jessica ur det svartaste av mörker och förvandlades till stark livskraft.
Föreläsningen är ett samtal mellan Jan Röhlander och Jessica Falk där Jan ställer de frågor som ibland kan kännas obekväma att ta upp.

– För några år sedan stod jag vid ett vägskäl och valde livet. Då visste jag inte vad det valet skulle komma att betyda.

Med värme, allvar och humor delar Jessica med sig av sina livserfarenheter kring glädje och sorg. En gripande och inspirerande föreläsning som börjar med tsunamin i Khao Lak och som fortsätter till nutid och Nashville – musikens Mecca.
Utan skivbolag – helt förutsättningslöst fick Jessica möjligheten att åka med fyra nyskrivna låtar i bakfickan till Nashville. Det hon inte visste var att hon skulle få spela in sitt debutalbum med några av musikhistoriens största musiker – en helt vanlig tjej från Alnö.

Musikerna har ni hört bakom originalversionen av t ex Joline, In The Ghetto, Son Of A Preacher Man, I Can Help och tusentals andra hits. Hör henne berätta historier om Elvis och Dolly Parton. Om hur hon idag skriver musik med flera av legendernas musiker och om hennes uppträdanden i Nashville.

Med ett stort bildspel och Jessica Falks förmåga att trollbinda med sitt pianospel och sång blir denna föreläsning unik i sitt slag.

“Hoppfullt, rörande och inspirerande!” Nina Widerström Barnskötare, Sundsvalls kommun

“En stark berättelse som berörde mig djupt. Inramad av fantastisk musik.” Anders Engström, Akzo Nobel

“Det var mycket starkt och gripande att lyssna till. Vilket mod du besitter!” Frida Söderström TV4

Jessica Falk har över tio års erfarenhet av att sjunga och spela på hotell, restauranger, invigningar, galor och andra tillställningar. Hon har även spelat in ett album med eget material i Nashville, USA. Efter det att hon förlorade sin mor i tsunamin så har hon inspirerats att både berätta om sina upplevelser och samtidigt i all sorg få möjligheten att sprida glädje samt att visa att drömmar kan bli verklighet.