fbpx

Jenny Engström

Get sh** done. Med stor passion för hur vi kan leva, leda och arbeta smartare, utmanar Jenny våra invanda tankemönster med både allvar och humor. Som föreläsare eller moderator anlitas hon för konferenser såsom framtidens kompetensförsörjning till den offentliga affären, ledarskap, innovation och AIs påverkan på verksamheten och medarbetare. Jenny Engström är civilekonom med vidareutbildning inom interpersonell kommunikation (ICC Coach, NLP, prestationspsykologi och kriskommunikation). Hon är entreprenör, VD för ett konsultföretag med inriktning på förändrings- och innovationsledning och arbetar ofta med offentliga verksamheter.

Områden:

Bokningsförfrågan för Jenny Engström

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Get sh** done

Jenny Engström – med stor passion för hur vi kan leva, leda och arbeta smartare, utmanar hon våra invanda tankemönster med både allvar och humor. Som föreläsare eller moderator anlitas hon för konferenser såsom framtidens kompetensförsörjning till den offentliga affären, ledarskap, innovation och AIs påverkan på verksamheten och medarbetare.

Jenny har lång ledar- och chefserfarenhet från olika verksamheter och sammanhang.  Nyfikenheten på vad som utgör ett gott ledarskap och fungerande teamarbete har gått som en röd tråd genom hela livet, från åren som scout och scoutledare till idag.

Hon föreläser på teaman som förändringsledning, framtiden, ledarskap, mod och motivation. Hon utmanar invanda tankemönster med både allvar och humor.

Alltid påläst och engagerad skapar hon trygghet, glädje och engagemang med sin engergi. 

Jenny föreläser, coachar, faciliterar och modererar i många olika sammanhang – från den mindre arbets-/ledningsgruppen till konferenser med allt från 50 till 1 000 deltagare. Tillsammans med uppdragsgivaren utforskar hon vad som är målsättningen med aktuell aktivitet för att sätta samman ett så relevant och intressant innehåll samt upplägg som möljigt oavsett om det gäller en föreläsning, en utbildning eller ett modereringsuppdrag.

Exempel på föredrag:

”Get shit done! Framtidens ledarskap behövs nu!”

”Från tanke till handling – om engagemang, mod och motivation”

”Vadå innovation? Vad handlar det om egentligen?”

”Be om möte! Om bemötandets konst.”

”1 + 1 = 3 Effektiva team”

Exempel på ämnesområden:

Jenny föreläser bland annat om: ledarskap, generation XYZ, megatrender, AI, digitalisering, gig-ekonomi, kommunikation, teamwork, förändringsledning, innovation, offentliga affärer, målbilder

Jenny utbildar bland annat inom: ledarskap, förändringsledning, interpersonell kommunikation, bemötande

Exempel på moderatorsuppdrag:

– Panelsamtal i Almedalen 2016, 2017,2018, 2019 exempel på teman ”Dialog i offentlig upphandling”, ”Innovation och den offentliga affären”, ”post #metoo”, ”AI och medarbetare”, ”Medarbetarengagemang”, ”Mat- och måltidstjänster”, ”Generation Y”

– Konferenser om offentlig upphandling exempelvis Upphandlingsmyndighetens årskonferens 2017, Sveriges Offenliga Upphandlare SOI’s årskonferens 2019

– Näringslivsfrukostar och andra frukostseminarier

– Temadagar exempelvis HR-dagen 2019 i Region Kronoberg

Jenny är civilekonom med vidareutbildning inom interpersonell kommunikation (ICC Coach, NLP, prestationspsykologi och kriskommunikation). Hon har bland annat en bakgrund som inspektör, kreditriskanalytiker, managementkonsult i IT-branschen och chef över intern styrning och kontroll. Hon är entreprenör, VD för ett konsultföretag med inriktning på förändrings- och innovationsledning och arbetar ofta med offentliga verksamheter.