fbpx

Jenny Åkerman

Jenny Åkerman - hjärnladyn. Utbildning Underhållning Utveckling - på Jennys föreläsningar får du alltihop Jenny Åkerman kallas också Hjärnladyn, vilket inte är så konstigt med tanke på hennes 20-åriga erfarenhet av proffesionellt föreläsande i ämnen som Hjärnan, Kommunikation, Särbegåvning, Presentationsteknik och NPFdiagnoser, för att bara nämna några. Jenny gör praktiskt taget aldrig samma föreläsning två gånger, eftersom hon är mycket lyhörd för vad det är kunden egentligen vill.

Områden:

Bokningsförfrågan för Jenny Åkerman

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Jenny Åkerman – Hjärnladyn.

Utbildning Underhållning Utveckling  – på Jenny Åkermans föreläsningar får du alltihop
Jenny Åkerman kallas också Hjärnladyn, vilket inte är så konstigt med tanke på hennes 20-åriga erfarenhet av proffesionellt föreläsande i ämnen som Hjärnan, Kommunikation, Särbegåvning, Presentationsteknik och NPFdiagnoser, för att bara nämna några. Utöver det har hon under många år varit både ordförande och talesperson för Mensa Sverige, en förening som intresserar sig för intelligens.
Jenny gör praktiskt taget aldrig samma föreläsning två gånger, eftersom hon är väldigt flexibel vad gäller innehåll, och hon är mycket lyhörd för vad det är kunden egentligen vill. Då blir också den personliga kontakten extra värdefull.
Åhöraren lämnar alltid Jennys föreläsningar kunnigare, hoppfull och sugen på att lära mer om andra, och om livet i stort. Med nya kunskaper om hur vi människor fungerar, och därför agerar, blir effekten också att lyssnaren får ett högre självförtroende, och känner större ödmjukhet inför andra. Allt detta leder, bland mycket annat, till en ökad förmåga till gott samarbete.
Jenny är övertygad om att vi kan mer än vi tror, både vad gäller ren kompetens och attityd. Hon tror på människans inneboende godhet och intelligens. Den som lyssnar på henne lämnar ofta föreläsningen nyförälskad i sin egen hjärna. Vår strålande hjärna
Du får lära dig hur hjärnan är uppbyggd och hur den fungerar när den skapar sina mönster; de mönster som utgör din personlighet. Med innehåll allt ifrån minsta hjärncell till vad som händer när människor möts tas du fram genom föreläsningen mellan skoj och allvar, hela tiden. I den mänskliga kommunikationen händer så otroligt mycket, så det är meningslöst att försöka påverka den med tips och råd om hur du ska agera. Det det handlar om är hur våra tankar och känslor styr oss, men framför allt om hur vi kan komma åt
”kontrollrummet” i hjärnan, genom att genuint intressera oss för andra människor. Om du tycker att det ibland, eller ofta, är svårt med kommunikation får du här väl underbyggda kunskaper om hur du, med hjälp av insikter i hur din hjärna fungerar, kan förändra dina möten och mycket annat till det bättre. Också i mötet med dig själv kommer du i framtiden att förstå mer och mer, vilket kan göra dig både lyckligare i dina relationer och dessutom framgångsrik i ditt arbete.  Sist men inte minst får du också ta del av hur människans minne fungerar, och du får en kort och koncis minikurs där du lär dig de viktiga grunderna i hur vi människor minns. Med denna flera tusen år gamla kunskapen är teknikerna möjliga att lära sig, även för oss. Vi kan minnas vad vi vill, om vi vill, och har en lämplig teknik.