fbpx

Inga Hedman

Investera i ditt liv! Inga Hedmans kraftfulla budskap inspirerar dig att finna din fulla potential. Öka möjligheterna! Bli din egen vägledare och kom i kontakt med ditt hjärtas inre röst!

Områden:

Mer information:

Investera i ditt liv!

Inga Hedmans kraftfulla budskap inspirerar dig att finna din fulla potential. Öka möjligheterna! Bli din egen vägledare och kom i kontakt med ditt hjärtas inre röst!

Genom att lyssna på vad Reconnective Healing och The Reconnection innebär får du en inblick i ett nytt sätt att se på livet.
Reconnective Healing skapar en positiv och förändrande upplevelse där nya frekvenser används för att ge healing åt hela människan.

The Reconnection innebär i praktiken att varje människa har möjlighet att nå sin högsta potential, att hitta sin unika väg i livet och att utvecklas optimalt på alla plan och det snabbare än vad som någonsin tidigare varit möjligt.

Inga Hedman var bland de första i Sverige som utbildades av Dr Eric Pearl har varit verksam sedan 2008 och brinner för sin verksamhet och sitt budskap! Hon berättar om sina egna och andras erfarenheter, om Dr Eric Pearls teorier gällande de nya energierna, samt om pågående forskning och spridning runtom i världen.

Låt dig inspireras av det nya och kraftfulla!

Inga Hedman. Hennes intresse för personlig och andlig utveckling väcktes i början av 1980-talet. Inga har under åren gått flertalet utbildningar och kurser inom healing, astrologi, mindfulness,  Qigong, psykodrama, meditation, själsresekurs, grundkurs i kinesiologi och flera personlighetsutvecklande kurser. Reconnective Healing är den enda healingform hon förmedlar numera  och verkligen brinner för! Inga är utbildad av Dr. Eric Pearl och innehar certifikat i Reconnective Healing och The Reconnection.

Bokningsförfrågan för Inga Hedman

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!