fbpx

Ida Maria Wallin

Epilepsi – utmaningar och möjligheter Ida-Maria är en skicklig och underhållande föreläsare som själv har levt med svårbehandlad epilepsi sedan 12 års ålder. Med sina arbetslivserfarenheter som läkepedagog och socialterapeut kombinerat med kommunikationsverktygen från NLP, väver hon samman sina personliga erfarenheter med fakta, humor och inspiration!

Områden:

Mer information:

Epilepsi – utmaningar och möjligheter

Ida-Maria är en skicklig och underhållande föreläsare som själv har levt med svårbehandlad epilepsi sedan 12 års ålder. Med sina arbetslivserfarenheter som läkepedagog och socialterapeut kombinerat med kommunikationsverktygen från NLP; Neuro Lingvistisk Psykologi, väver hon samman sina personliga erfarenheter med fakta, humor och inspiration!

Ida-Maria förklarar lättfattligt och tydligt vad som kan utlösa epilepsianfall, och hur detta, ofta dolda handikapp, kan yttra sig. Hon ger en klar och tydlig bild kring hur en person med denna funktionsnedsättning kan påverkas före, under, efter och mellan anfallen, vilka följder medicineringen har, hur omgivningen och personen själv berörs av att leva med epilepsi.

Med drastisk humor och självinsikt ger hon inblickar i hur livet kan te sig i olika situationer: i arbetslivet, på offentliga platser, i relationer – när man är epileptiker.

NÄR DU SER NÅGON FÅ ETT EPILEPTISKT ANFALL – HUR REAGERAR DU?

VET DU VAD DU KAN GÖRA?

Ida-Maria Wallin är specialpedagog och NLP Master Practitioner. Förutom föredrag och arbetsplatsvägledning arbetar hon även med personligt stöd via coaching samt leder kurser i personlig utveckling.

Bokningsförfrågan för Ida Maria Wallin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!