fbpx

Hilde Schjölberg Flink

”Så når du dina mål” För hur kan jag bestämma mig för ett mål jag vill uppnå i mitt yrkesliv, med min hälsa eller en idrottspresentation?

Områden:

Mer information:

”Så når du dina mål”

För hur kan jag bestämma mig för ett mål jag vill uppnå i mitt yrkesliv, med min hälsa eller en idrottspresentation?
Hur kan jag förbereda mig mentalt på att uppnå det jag vill ha?
Vad önskar jag uppleva på väg mot målet?
Vad skall jag göra när det börjar ta emot eller om jag känner att jag inte klarar att nå mitt mål?

Med dessa frågor tar Hilde med dig på olika vägar så att du kan nå dina målbilder och ta fram en egen plan att förverkliga dina mål.

 • Funderar du på att byta jobb?
 • Behöver du hjälp att sätta upp motiverande mål?
 • Motivation att komma igång med träningen?
 • Funderar du på att starta eget företag?
 • Behöver du hjälp att sortera livsprioriteringar?
 • Behöver du hjälp att ta fram och följa dina drömmar?
 • Vill du bli en bättre ledare?
 • Att ta fram dina styrkor och intressen i arbetslivet?
 • Vill du hitta en bättre balans mellan arbete och privatliv?
 • Behöver du sortera i dina relationer?
 • Vill du ta nästa steg i dina idrottsprestationer?
 • Vill du må och fungera bättre?

Hilde Schjölberg Flinks arbete är att inspirera, motivera och peppa människor att må och fungera bättre genom att lära ut effekten av bl.a. mental träning, målbilder och positiva affirmationer. Hilde pratar om hur viktigt det är att kommunicera positivt om och till sig själv. Hilde är utbildad internationell ICC coach, diplomerad stresscoach, karriärcoach och mental tränare via Skandinaviska Ledarhögskolan. Har också ett uppdrag som ambassadör för Kvinnligt Företagande av Sveriges regering. Tidigare arbetade hon i resebranschen där har hon bl.a. jobbat i Vings utlandsorganisation på olika resmål som Cypern, Spanien, Österrike och Turkiet. Hilde delar på ett humoristiskt sätt med sig av sina erfarenheter, misstag och tankar som varit bidragande till hennes utveckling.
Energi, entusiasm, humor och inspiration är några ord som ofta förknippas med hennes föreläsningar.

Bokningsförfrågan för Hilde Schjölberg Flink

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!