fbpx

Helena Omfors

Stärk Dina barns självkänsla med coachande föräldrarskap. I ett stressigt vardagsliv är det ibland svårt för föräldrar att hitta tid för sina barn - utan distraktion av telefoner, datorer, TV och spel. Allt fler barn lider av dålig självkänsla, lågt självförtroende och bristande framtidstro. Familjelivet präglas av stress och onödiga konflikter. Så behöver det inte vara.

Områden:

Mer information:

Stärk dina barns självkänsla med coachande föräldraskap!

 I ett stressigt vardagsliv är det ibland svårt för föräldrar att hitta tid för sina barn – utan distraktion av telefoner, datorer, TV och spel. Allt fler barn lider av dålig självkänsla, lågt självförtroende och bristande framtidstro. Familjelivet präglas av stress och onödiga konflikter. Så behöver det inte vara.

Helena har skrivit boken “Familjelycka med coachande föräldraskap”, en bok som är grunden för hennes föreläsningar. Hon berättar om hur vi föräldrar kan stärka våra barns självkänsla och självförtroende, samt bidra till att de hittar SIN väg i livet. Familjelycka är inte en utopi som några få kan uppnå, det är något vi alla kan skapa med ett coachande föräldraskap. 

Helena Omfors är professionell certifierad coach, beteendevetare, författare och inspiratör. Hon ser som en viktig uppgift, att inspirera föräldrar till ett medvetet föräldraskap. Som föreläsare är hon ärlig, humoristisk och dynamisk. Helena bjuder mycket på sig själv och talar rakt in i hjärtat på sina åhörare.  

Bilden av Helena är fotograferad av Bibbie Friman. 

Bokningsförfrågan för Helena Omfors

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!