fbpx

Helén Andersson

Föreläsare med livet som insats. Redan år 1992 var hon Årets Ekonomikvinna i Sverige och sedan dess har hon fått många utmärkelser. Utsålda föreläsningsturnéer tillsammans med namn som Carl Bennet, Jan Carlzon, Lill-Babs och Mark Levengood, dragit storpublik i Norge, rest runt bland hembygdsföreningar och bjudits in till företagskonferenser. Helén har även skrivit en bok ”Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör”.

Områden:

Bokningsförfrågan för Helén Andersson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Föreläsare med livet som insats

Utan att överdriva det allra minsta kan man slå fast att den som har sett och hört Helén Andersson föreläsa går ut i livet med nya insikter. Det är Heléns engagemang för sina ämnen, generösa personlighet och rika livserfarenhet som gör henne till en så uppskattad och omtalad föreläsare och inspiratör. Hon har en lång erfarenhet som föreläsare och inspiratör.


Publiken skiftar – engagemanget består                         

Oavsett om Helén föreläser på den lokala bygdegården eller inför en fullsatt konserthall är det personliga tilltalet detsamma. Hon har varit på utsålda föreläsningsturnéer tillsammans med namn som Carl Bennet, Jan Carlzon, Lill-Babs och Mark Levengood, dragit storpublik i Norge, rest runt bland hembygdsföreningar och bjudits in till företagskonferenser.  


Helén har varit med om att bygga upp kycklingbranschen med uppfödning och slakteri, skapat Sveriges första Kycklingrestaurang och skapat Singel i Sverige(den enda dejtingsajten som har fokus på events och verkliga möten i hela landet).

Nyckeln till Heléns framgångar, som föreläsare och entreprenör, är hennes inställning till livet och medmänniskorna.                              

”Kan de, kan jag, kan jag, kan du!”

Redan år 1992 var hon Årets Ekonomikvinna i Sverige och sedan dess har hon fått många utmärkelser. Helén har även skrivit en bok ”Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör”.

Vilken föreläsning passar dig?

Föreläsningarna anpassas efter målgruppen och tillfället.
Här nedan ser du några av de teman som Helén föreläser kring.

 • Våga Vilja Prova
  Att växa som människa
  Entreprenörskap  som privat person och företagare i verkliga livet
  Möten som förändrar
  Att motivera andra till mer energi
  Landsbygd och stad
 • Älska Kameran
  Varumärket      
  Konsten att synas i olika media
  Försäljningspsykologi
 • När det går åt Helsicke …
  Att vända motgång till medgång
  Möten som förändrar
  Packa om ditt livs bagage
  Man är på topp med sitt företagande och sitt privata liv när något händer. Oavsett hur illa det än är så finns det en väg tillbaka.
  Helén berättar från verkligheten hur man kan tänka för att inte se motgångar
  som misslyckanden och hur man börjar om igen. Och igen. Och igen…
 • Med skit under naglarna och högklackade skor                                    Det kostar på ibland att nå sina mål och hårt arbete brukar ge resultat. Gräv där du står då är det lättare att vara sig själv och vara det riktigt bra. Konsten är också att våga misslyckas och komma tillbaka om och om igen.

Ensamhet den frivilla och ofrivilliga

Ensamheten ökar i Sverige. Att skapa en bra tillvaro för sig själv är då viktigt för att fortsätta må bra och kunna förverkliga sig själv, sina mål och drömmar. Är ensamheten grunden till den psykiska ohälsan i Sverige idag och vilka konsekvenser har den?

Vad är rätt för mig?
Föreläsningen handlar om hur möten och relationer kan ge en bättre hälsa och om dessa förunderliga möten och förändringar som skett för människor under de 18 år som jag drivit www.singelisverige.se.


Ämnen

Entreprenörskap i med och motgång

Så här bygger man företag från idé till verklighet