fbpx

Hanna Bergman

Så får du tiden att räcka! Känner du dig konstant stressad? Önskar du att du hade minst 48 tim per dygn istället för 24? Vill du stressa mindre, lära dig att prioritera din tid och fokusera på rätt saker så att du hinner med det du vill?

Områden:

Mer information:

Så får du tiden att räcka!

Känner du dig konstant stressad? Önskar du att du hade minst 48 tim per dygn istället för 24? Vill du stressa mindre, lära dig att prioritera din tid och fokusera på rätt saker så att du hinner med det du vill?

Efter att ständigt ha fått frågan ”hur hinner du allt” insåg jag att mitt sätt att få ihop tiden kanske var speciell och något som jag kan dela med mig av till andra. Jag har i 15 års tid kombinerat chefsjobb, familj (man och tre barn och fyra hundar) med en elitkarriär inom cykel (har sex pallplatser på Cykelvasan t ex).

Under föreläsningen får du ta del av min historia och lära dig lite knep kring prioritering och hur du lägger din tid på rätt saker. Du får inspiration till att våga fokusera på dig själv och få tid över till det som just du vill.

Bokningsförfrågan för Hanna Bergman

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!