fbpx

Gunnel Ottersten

"Kan Själv – verktyg för mer livskraft" Gunnels kompetens har utvecklats genom engagemang i kyrkan, som söndagsskollärare, administratör, projektledare och säljare. Gunnel är själv utbildad och har utbildat andra i både ideell verksamhet och i företag.

Områden:

Bokningsförfrågan för Gunnel Ottersten

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

“Kan Själv – verktyg för mer livskraft”

Gunnel Ottersten är född och upp vuxen i huvudstaden. Gunnel har arbetat mycket under eget ansvar. När Gunnel var tolv år gammal fick hon gå i första söndagsskolklass. Hon växte med ansvaret och hennes arbetsuppgifter i livet har ofta handlat om att leda och genomföra ett specifikt projekt. Inom media har Gunnel varit projektledare för trycksaker, böcker, tidningar och broschyrer.

Gunnels kompetens har utvecklats genom engagemang i kyrkan, som söndagsskollärare, administratör, projektledare och säljare. Gunnel är själv utbildad och har utbildat andra i både ideell verksamhet och i företag. Som lärare och copywriter har hon undervisat och kommunicerat i över 25 år. Numera kommunicerar hon individuellt genom samtalsterapeut, coach, mentor och handledare, samt föreläser för grupper.

Kan själv innehåller:

• Praktiska verktyg
• Enkel begreppsvärld som ritning
• Konkret utvecklingsarbete som verkstad för att träna
• Kärleksfullt förhållningssätt

Gunnel Ottersten har varit projektledare för trycksaker, böcker, tidningar och broschyrer. Undervisning har hon också gjort. Gunnel talar gärna inför grupp och vet att hon ofta blir förstådd, både när hon skriver och talar. Det finns en glädje i att kommunicera. Gunnel har nu också tagit steget fullt ut på det området och har genomgått en fyraårig utbildning till samtalsterapeut. Eftersom hon brinner för att delta i utveckling av människor, har Gunnel kompletterat de psykologiska terapeutstudierna med pedagogik, organisationspsykologi, sociologi och socialt arbete.