fbpx

Gunnar Martin Aronsson

THE SECRET – Hemligheten Gunnar Martin Aronsson skapade 2007 den första svenska kursen som baserade sig på THE SECRET och har presenterat materialet i Aftonbladet Kropp och Själ, Radio Malmöhus och TV4.

Områden:

Bokningsförfrågan för Gunnar Martin Aronsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

THE SECRET – Hemligheten

– Hur du kan omskapa ditt liv via Lagen om attraktion

Filmen och boken THE SECRET, båda skapade av Rhonda Byrne, är idag en världssuccé med flera miljoner sålda exemplar.
Gunnar Martin Aronsson skapade 2007 den första svenska kursen som baserade sig på THE SECRET och har presenterat materialet i Aftonbladet Kropp och Själ, Radio Malmöhus och TV4.
Han föreläser också under dessa rubriker:

Maskulint-Feminint Ledarskap – Framtidens modell
En föreläsning om framtidens ledarskap. Den maskulina modellen är dödsdömd. I framtiden får vi se en kombination av maskulina och feminina talanger, resurser och egenskaper hos ledarna.

Förälskelse, Kris och Kärlek inom parrelationen.
En föreläsning för dig som vill förstå mer om varför och hur du blir förälskad, och som vill lära dig mer om hur förvandla en övergående förälskelse till en djupare kärleksrelation med hjälp av flera presenterade nycklar.

Tacksamhet – Hälsans nyckel .
Forskningen bekräftar i allt högre grad det hälsosamma att undvika klagande,  ensidig kritik, avsky och oförlåtlig attityd. En föreläsning för dig som vill gå från att känna dig som ett offer för omständigheter och andra människor till att känna dig i kontroll över ditt eget liv på ett balanserat och positivt sätt med hjälp av att praktisera tacksamhet inom livets alla områden.

Känn rädslan – och våga ändå!
En föreläsning för dig som vill nå viktiga mål, men som känner dig rädd att agera. Du har möjlighet att lära dig en mängd sätt att övervinna irrationell rädsla. På samma sätt behöver ledare i företag och organisationer lära sig att både känna rädslan, hämta hem dess informationer, gå igenom rädslan och handla med kraft.

Gunnar Martin Aronsson har bakgrund som fil.kand i humanistiska ämnen – religionshistoria, idéhistoria, litteraturhistoria, svenska och filmvetenskap. Han har studerat psykodrama och Hatha yoga, meditation och mindfulness. Han är NLP Practitioner och Master Practitioner, med 17 års erfarenhet av kursledning, coaching och terapi och därmed med erfarenhet från över cirka 2.500 personliga coaching/kursmöten över åren. Gunnar Martin har även fungerat som handledare i dramaturgi och som regikonsult vid K3 (Konst, Kultur, Kommunikation) vid Malmö Högskola. Han  har skrivit boken ”Den Hemliga Psykologin” och producerat e-kurser och hypnosprogram för terapeutiskt bruk. Han har berättat om personlig utveckling i Aftonbladet Hälsa, Radio Malmöhus, Radio P4 Örebro och TV 4.