fbpx

Gullmay Idman

Motivation, Mål och Mening Vissa människor får andra med sig. De är ledare, på gott eller på ont. En del av dessa entusiasmerar sina medarbetare, sina barn, sina elever osv. Nu handlar inte föreläsningen enbart om att motivera och leda andra.

Områden:

Bokningsförfrågan för Gullmay Idman

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Motivation, Mål och Mening

Vissa människor får andra med sig. De är ledare, på gott eller på ont.
En del av dessa entusiasmerar sina medarbetare, sina barn, sina elever osv.

Andra är auktoritära, bestämmer över andra och får människor, som inte kan leda sig själva, att lyda.
Vad är det som gör den stora skillnaden?
Hur kan vi lära andra att leda, åtminstone sig själva?

Nu handlar inte föreläsningen om att motivera och leda andra, enbart.

  • Det handlar om att förstå sig själv och därför förstå andra.
  • Det handlar om att möta andra och sig själv.
  • Det handlar om hur man kan stärka sitt självförtroende, självkänsla och få ökad livslust och därför hjälpa andra på samma sätt.

Gullmay ritar bl a upp en bild på en perfekt ledare och på en riktigt dålig. Och en del däremellan.

Hon har hållit föredraget för män och de verkar ta det till sig lika mycket som kvinnor. Om de lyssnar förutsättningslöst. Vilket de gör om föredraget inte är presenterat på ett detaljerat sätt och titeln på föredraget är ungefär som ovanstående.

Gullmay Idman är författare och illustratör till flera småskrifter, varav Det sprider sig är ute i en upplaga om 185 000 ex och handlar om attityder. Andra handlar t ex om självförtroende, konflikter, kriser, missbruk, kommunikation, lust, ansvar och ledarskap. Gullmay har en bakgrund i statsför- valtningen som ekonomi- och personaladministratör och insåg då att ekonomin blir bättre om människor trivs och får möjlighet att utvecklas. Nu arbetar Gullmay som föreläsare och över 50 000 personer har lyssnat på henne.