fbpx

Göran Boll

Parallellt med allt annat viktigt i vår allt mer utmanande värld – är förmågan att, oavsett det yttre, själv kunna stå stadigt centrerad i den egna tillvaron, personligen så väl som professionellt. Att få tillgång till tidlösa verktyg som kan åstadkomma detta måste ses som en av dagens, morgondagens – kanske till och med århundradets viktigaste kompetenser att äga i sin verktygslåda.

Områden:

Mer information:

Århundradets viktigaste kompetens

Görans fokus – det du får – ska vara

  • Relevant – användbart i vardagen.
  • Enkelt – alla ska förstå och kunna göra själv.
  • Tidseffektivt – du ska känna effekt direkt.
  • Välgörande – du ska må bra/bättre av detta.
  • Roligt – du ska lockas till skratt OCH eftertanke
  • Utforskat – i Sverige, på KI/KS, Danderyd m.fl.
  • Långsiktigt – du får med video – och kan sen själv!

Detta är vad Göran Boll, utifrån 30 års erfarenhet, strävar att ge dig under sin föreläsning.

Föreläsningen är en 60-90 min. integrerad kombination av teori och praktik – tematiskt så väl som strukturellt skräddarsydd utifrån det övergripande sammanhanget och gruppens behov.                                                                 

Görans enkla yogiska avspänningsprogram – som du provsmakar under föreläsningen – har testats i svensk forskning sedan 1998, på KI, KS, Danderyd m.fl. och lett till tre doktorshattar för inblandade forskare. Programmen används sen många år i olika ledarskapsutbildningar. Den medicinska yoga – MediYoga som Göran utvecklat lärs idag ut av yogautbildad vårdpersonal till alla patientkategorier på över 350 sjukhus och VC över hela landet. Sverige är världsledande på detta område – vilket Göran föreläst om runt om i världen.

Föreläsar-CV

Göran är utbildare, kursledare och yogaterapeut. Han föreläser på svenska och engelska och har i snart 30 års tid introducerat dessa verktyg vid flera tusen tillfällen, inom vården, i näringslivet, politiken, försvaret, på högskolor och universitet – i Sverige så väl som internationellt. Han har anlitats av Sveriges största företag, föreläst på KI.s läkarutbildning och medverkat i det mesta av all vetenskaplig forskning i Sverige. 

2015 arrangerade han Sveriges första yogaforskningskonferens på KI där han tillsammans med forskare från hela Norden föreläste om den MediYoga han skapat.

Göran har föreläst i Estland, Brasilien och inför parlamentariker ur det brittiska överhuset. Han har anlitats av Sveriges största företag, föreläst på KI.s läkarutbildning och medverkade 1998-2018 i det mesta av vetenskapliga forskningen på yoga i Sverige.

 Föreläsning – Promo – Hemsidan (vimeo.com)

Bokningsförfrågan för Göran Boll

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!