fbpx

Göran Boll

Parallellt med allt annat viktigt i vår allt mer utmanande värld – är förmågan att, oavsett det yttre, själv kunna stå stadigt centrerad i den egna tillvaron, personligen så väl som professionellt. Att få tillgång till tidlösa verktyg som kan åstadkomma detta måste ses som en av dagens, morgondagens – kanske till och med århundradets viktigaste kompetenser att äga i sin verktygslåda.

Områden:

Bokningsförfrågan för Göran Boll

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Århundradets viktigaste kompetens

Görans fokus – det du får – ska vara:

  • Relevant – användbart i vardagen.
  • Enkelt – alla ska förstå och kunna göra själv.
  • Tidseffektivt – du ska känna effekt omedelbart
  • Välgörande – du ska må bra/bättre av detta.
  • Roligt – du ska lockas till skratt OCH eftertanke
  • Utforskat – i Sverige, på KI/KS, Danderyd m.fl.
  • Långsiktigt – du får med video – och kan sen själv!

Detta är vad Göran Boll, utifrån 30 års erfarenhet, strävar att ge dig under sin föreläsning.

Föreläsningen – 60-90 min är en integrerad kombination av teori och praktik – tematiskt så väl som strukturellt skräddarsydd utifrån det övergripande sammanhanget och gruppens behov.

Görans effektiva avspänningsprogram – som alla klarar att göra, som du provsmakar och får effekt av, direkt under föreläsningen, har testats i svensk forskning sedan 1998, på KI, KS, Danderyd m.fl. Det har lett till tre doktorshattar för inblandade forskare. Programmen används sen många år i olika ledarskapsutbildningar (SUHF sen 2012). Den moderna svenska medicinska yogan, MediYoga, som Göran utvecklat lärs idag ut av utbildad vårdpersonal till alla patientkategorier på över 375 sjukhus och VC över hela landet – Sverige är världsledande på området – vilket Göran föreläst om runt om i världen.

Föreläsar-CV

Göran – utbildare, kursledare, terapeut, föreläser på svenska och engelska. I 30 års tid har han vid tusentals tillfällen introducerat dessa centrerande verktyg inom alla delar av näringslivet, i politiken, försvaret, på högskolor och universitet, och inom vården – i Sverige så väl som internationellt.

1998-2018 medverkade han i det mesta av all vetenskaplig forskning på yoga i Sverige. Under fem år föreläste han på KI:s läkarutbildning. 2015 arrangerade han Sveriges första yogaforskningskonferens på KIdär han tillsammans med forskare från hela Norden föreläste om de program han skapat och den forskning som genomförts.

Internationellt har Göran framträtt i USA, Indien, Brasilien, Tyskland, Estland, inför parlamentariker ur det brittiska överhuset mm. 

Föreläsning – Promo – Hemsidan (vimeo.com)