fbpx

Eva Norrman-Brandt

Transformativ förändring och ledarskap. Eva har arbetat som organisationskonsult sedan 1999 med Ledarutvecklig, Förändringsstöd och Coachning som exempel på erfarenheter.

Områden:

Bokningsförfrågan för Eva Norrman-Brandt

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Eva har arbetat som organisationskonsult sedan 1999 med Ledarutveckling, Förändringsstöd och Coachning som exempel på erfarenheter. Eva har arbetat och arbetar med offentlig och privat sektor i de flesta branscher och har en extra djup och lång erfarenhet av att skapa effektiva ledarskapsprogram med interaktivitet och lärande i fokus.

Eva Lic avhandling om Transformativ förändring och Postkonventionellt ledarskap kom 2019 och boken med titeln Transformativ förändring och Agilt Ledarskap lanserades av Sanoma förlag 2019. Boken blev en av tre topp kandidater till Årets HR bok, en titel som Eva vann 2012 med boken Ny som chef.

Eva har gjort ett stort antal filmer och handböcker i förändring för organisationer såsom Läkemedelsverket, FMV och Tillväxtverket.

Eva bedriver forskning parallellt med konsultarbetet och har en djup teoretisk och praktik kunskap om Organisationsförändring och ledarskap.

Boka Eva för:

Föreläsning och workshop inom Ledarskap, Förändring, Transformativ förändring, Vuxenutveckling och Komplexitetsförmåga hos ledare.

Eva Norrman-Brandt har efter mer än 20 år, som bl a kurator, psykoterapeut och projektledare inom landstinget i Stockholm sadlat om och har de senaste åren arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i olika företag och organisationer bl a Regeringskansliet, Läkemedelsverket, FMV, SAS, Tieto Enator, Tyresö Kommun, Vårdförbundet, Sveriges Riksbank m. fl.