fbpx

Eva Burman

Stressad? - Inte jag, bara andra! Att vårda människorna i en organisation främjar effektiviteten, vilket också betyder att man tjänar på insatsen. God arbetsmiljö och personalstöd skapar arbetsglädje och förebygger stress och ohälsa som är kopplat till arbetsmiljön. Stress och otrivsel kostar pengar. Bra personalstöd är lönsamt både för medarbetaren och företaget.

Områden:

Mer information:

Stressad? – Inte jag, bara andra!

Att vårda människorna i en organisation främjar effektiviteten, vilket också betyder att man tjänar på insatsen. God arbetsmiljö och personalstöd skapar arbetsglädje och förebygger stress och ohälsa som är kopplat till arbetsmiljön. Stress och otrivsel kostar pengar. Bra personalstöd är lönsamt både för medarbetaren och företaget.

Hur arbetsplatsen ska utformas ergonomiskt/fysiskt finns det stor kunskap om, men hur skapas en frisk och positiv arbetsmiljö? Hur ser det ut just nu i er organisation? Vilken väg är lämpligast för er att gå när det gäller att förbättra arbetsmiljön?

Evas föreläsning kommer att stödja arbetet med en utveckling som leder till bättre mental miljö och bättre relationer mellan medarbetarna i företaget på alla nivåer.

Vad är arbetslivsinriktad rehabilitering?

Latinets ”re” och ”habil” betyder åter(ställa) och duglig (göra något i dugligt skick) – att göra verklighet av orden, att rehabilitera någon i arbetslivet, det innebär att man arbetar med åtgärder av medicinsk, psykologisk, social och yrkesinriktad karaktär.

Målet är att gå från sjukdom eller skada tillbaks i arbete, inom företaget eller utanför.

Eva är van att arbeta med kommunikation, så allt faller samman till en meny av verktyg att använda som en effektiv verktygslåda för ett fortsatt internt arbete.

Föreläsningen blir blandat med mycket humor i form av rollspel. Och därför kommer det att finnas plats för ett och annat skratt också, mitt i allt det allvarliga.

Eva Burman arbetar med Utbildning, Handledning, Vägledning, Kompetensutveckling med fokus på arbetslivsinriktad rehabilitering av stress och utbrändhet för företag, organisationer, chefer, nyckelpersoner, grupper och medarbetare. Även individuell konsultation för stresshantering och stöd. Eva arbetar även med kommunikation, organisation samt ledarskap.

Bokningsförfrågan för Eva Burman

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!