fbpx

Erika Augustinsson

Samhällsentreprenörer - framtidens ledare. Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.

Områden:

Bokningsförfrågan för Erika Augustinsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Samhällsentreprenörer – framtidens ledare

Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.

Erika har arbetat i de flesta stora svenska mediehus som reporter, redaktör, krönikör och bevakat miljö, CSR och entreprenörskapsfrågor. Erika har också arbetat med miljöfrågor i norden och internationellt på Greenpeace.

Miljöskribent bland annat för Metro och Veckans Affärer och har sedermera skrivit två böcker om globalisering och samhällsentreprenörskap.

Erika föreläser om:

  • Samhällsentreprenörskap – om att tjäna pengar och rädda världen samtidigt.
  • Samhällsentreprenörer – framtidens ledare
  • Erika arbetar även som moderator

Erika vill med sina kunskaper och erfarenhet från media och den ideella sektorn och miljörörelsen och företags/entreprenörskapssektorn använder Erika i sitt arbete som moderator och föreläsare bland annat om socialt och entreprenörskap och hur man kan starta företag och rädda världen samtidigt.

Sagt om Erika

Erika har varit moderator vid några av Globaliseringsrådets aktiviteter. Hon är engagerad, kunnig, påläst och väl förberedd. Samarbetet med henne har varit berikande. Jag kan rekommendera henne varmast såväl som moderator, som föredragshållare. Judit Weibull, Program Director Globaliseringsrådet

Erika Augustinsson är journalist, globalist och aktivist. Näringsliv, ideell sektor och politik – hon har arbetat inom de flesta samhällsektorer. Engagerad, kunnig, påläst och väl förberedd. Så beskriver några uppdragsgivare Erikas arbete som föreläsare och moderator.