fbpx

Eric Löwenthal

Här-och-nu-karaktären gör att showen alltid är dagsaktuell och dessutom är de materiella kraven minimala: en bra mikrofon, lite ljus och ett stycke komiker är allt som behövs. Så långt kör Eric klassiskt. Eric Löwenthal tillhör den nya generationen av professionella stå-upp-komiker. Med finess, värme och skärpa bjuder han generöst på sig själv i en show som river ner både skrattsalvor och en och annan tår. Eric Löwenthals infallsvinklar spänner från det lilla perspektivet till de stora världssammanhangen. Vardagliga ämnen som föräldraskap och det egna åldrandet gör att igenkänningsfaktorn är hög. Aktuella händelser och tidsandan kommenteras och för den som önskar, kan Eric även specialskriva på önskade teman.

Områden:

Mer information:

”Varje föreställning är unik”

Stand Up Comedy är en suverän underhållningsform.

Här-och-nu-karaktären gör att showen alltid är dagsaktuell och dessutom är de materiella kraven minimala: en bra mikrofon, lite ljus och ett stycke komiker är allt som behövs. Så långt kör Eric klassiskt.

Däremot slipper ni elakheter mot publiken. Han är visserligen kvick och rapp om det behövs, men det finns mycket mer raffinerade sätt att vara vass komiker på än att förlöjliga sin publik. Eric är heller inget vidare på under-bältet-humor, så det slipper ni också.

Istället ser det ut så här:
Inför varje jobb anpassar Eric sig till de förutsättningar som finns. Är det ett intimt sällskap eller en stor salong? Är alla i publiken arbetskamrater till vardags, eller träffas alla bara en gång om året?

Redan de faktiska omständigheterna ger ibland en stor del av showen. Inte så att han alltid måste prata om just ER. Eric pratar gärna om sig själv (ha-ha). Men folk gillar att det är en show som inte bara rullar på, utan som faktiskt uppmärksammar den publik som är där.

Vad pratar Eric annars om?
Sig själv och mänskligheten (båda är i grunden rätt komiska).
Dvs allt från familj och föräldraskap till Hi-Tech och kommunikationsproblem.

Men ofta räcker vardagen mer än väl. – Det finns humor i det mesta.
Bland annat finns det något grundläggande roligt i att vi alla kämpar så förtvivlat med att försöka dölja det som är så uppenbart: att vi är människor. Med fel, brister och tillgångar. Och det oavsett om det gäller en själv, grannen eller statsministern. Och de uppblåsta fasaderna spricker, inklusive min egen, när jag t ex gör besök i reklamens värld, lagar mat med ungarna eller försöker meka med bilen…

Och vad vill ni att Eric ska prata om?
Han skriver gärna ihop material efter era önskemål. Och vet ni inte riktigt själva, eller inte har några speciella önskemål, så behöver ni inte oroa er. Eric förbereder allt, och ni kan lugnt se fram emot ett fartfyllt och roligt uppträdande.

Och det kanske viktigaste av allt: Är han rolig?
– Självklart! Om Eric inte kunde få folk att skratta, skulle han inte jobba i den här branschen.

Eric Löwenthal tillhör den nya generationen av professionella stå-upp-komiker. Med finess, värme och skärpa bjuder han generöst på sig själv i en show som river ner både skrattsalvor och en och annan tår. Eric Löwenthals infallsvinklar spänner från det lilla perspektivet till de stora världssammanhangen. Vardagliga ämnen som föräldraskap och det egna åldrandet gör att igenkänningsfaktorn är hög. Aktuella händelser och tidsandan kommenteras och för den som önskar brukar Eric även kunna specialskriva på önskade teman.

Bokningsförfrågan för Eric Löwenthal

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!