fbpx

Elisabeth Waktel

”Att sälja med hjärta och gärna” En snabbkurs på 4 timmar som gör att du lyckas i ditt säljarbete. Om du själv vill. Att sälja är att hjälpa andra. Gör du det, vill kunden träffa dig igen. När kunden ser att hon tjänar på att träffa dig, blir du en viktig person i hennes verksamhet.

Områden:

Bokningsförfrågan för Elisabeth Waktel

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Att sälja med hjärta och gärna”

En snabbkurs på 4 timmar som gör att du lyckas i ditt säljarbete. Om du själv vill.

Att sälja är att hjälpa andra. Gör du det, vill kunden träffa dig igen. När kunden ser att hon tjänar på att träffa dig, blir du en viktig person i hennes verksamhet. När du tillför de kunskaper kunden saknar blir du den säljaren som varje kund längtar efter. För att kunna vara den hjälpande handen måste du kunna kundens bransch och förstå hennes affärsmodell.Du skall utveckla den åt henne. Att du kan din branschs tjänster/produkter är en självklarhet, på samma sätt som att du är bäst på att hantera dina egna resurser. Både när det gäller din säljstruktur, ditt beteende, din planering och din tid.

Efter några timmar med Elisabeth, vet du hur du skall göra för att hjälpa din kund. Du vet också hur du skall gör för att lyckas i ditt jobb som professionell säljare. Om du sedan använder det tips och råd du får, är upp till dig.

När du träffar Elisabeth kommer ni att prata om hur du skall göra för att:

  • Vara en sådan person som kunden tycker om och gärna vill träffa.
  • Ta reda på vilka som är dina kunder och hur du skall få tag på dem.
  • Hinna med allt du måste hinna med för att lyckas.
  • Genom föra ett intressant och givande möte med kunden.
  • Hantera kundens frågor och utmaningar.
  • Förstå din chefs förväntningar på dig.
  • Inse varför det vi talade om ger dig en massa egna fördelar.

All föreläsning kan skräddarsys.

Elisabeth Waktel har arbetat som säljare på en reklambyrå på 70-talet och har därefter utbildat 1000-tals andra säljare. Det har varit säljare från olika branscher. Föreläsningsstilen är rakt på och enkel. Kryddad, ibland även pepprad med galna , och vanliga exempel från verkligheten. Dialog blandas snabbt med långa monologer, där skratt och allvar blandas. Elisabeth vet att handling som baseras på beprövad teori inom försäljning fungerar. Elisabeth vet hur man skall “göra” för att få andra att lyckas. Elisabeth är farmor, civilekonom och mentor åt företagsledare.