fbpx

Elisabeth Wahlin

100% inspiration! En underbar inspirationsföreläsning om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen. Elisabeth Wahlin är rankad på Topp100-Föreläsare enligt Eventeffect.

Områden:

Mer information:

100% inspiration!

En underbar inspirationsföreläsning om inre drivkraftenergiinställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

  • Hur hittar du dina drivkrafter?
  • Vad krävs för att orka mera och inte ge upp?
  • Hur bemöter du dig själv och andra?

Elisabeth Wahlin delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboost-program. En plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

Vägen till målet är inte alltid spikrak, men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill i livet. Att tro på sin egen förmåga och att göra vad du kan, med det du har, där du är – kan bli början på något nytt.

Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder hon på en riktig ”feelgood föreläsning” med storytelling, interaktivitet och ett unikt bildspel.

Effekten av Elisabeths inspirationsföreläsning:

INSIKTEN om din egen drivkraft gör det enklare att fatta rätt beslut och ger energi och välbefinnande

NYTTJANDET av dina energigivare bidrar till bättre hälsa, livslust, glädje och ökar förmågan att se möjligheter

FÖRSTÅELSEN om din egen inställning och bemötande leder till en öppnare attityd och mer välkomnande sätt.

Reaktioner från publiken:

”Tack för den energi och de härliga insikterna du gav oss alla idag!”

”Vilken smällkaramell av energi du är!”

”Tack för energiboosten! Du är en fantastisk storyteller, Elisabeth!”

Elisabeth Wahlin är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och författare. Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och brinner för att inspirera och ge energi till andra.

Hennes inspirationsböcker ”YES100% inspiration” och ”NU! Det är aldrig för sent” är en kick för självkänslan, där hon genom berättelser från verkliga livet visar på människans drivkraft, mod och förmåga att hitta nya vägar.

En Topp100-Föreläsare enligt Eventeffect.se.

Bokningsförfrågan för Elisabeth Wahlin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!