fbpx

Dietmar Mölk

”Effektiv feedback”. Föreläsningen tar upp en av de svåraste momenten som en ledare måste behärska om han/ hon vill lyckas i sitt ledarskap - att kunna ge respons till människor. Både när det går bra, men framförallt i svåra situationer. Dietmar Mölk är fil.mag i bildvetenskap och visuell kommunikation (LIU), en gedigen bakgrund som marknadschef, försäljningschef,vd, projektledare, universitetslärare,företagskonsult och utbildare inom marknad, sälj och reklam

Områden:

Bokningsförfrågan för Dietmar Mölk

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Effektiv feedback”

Föreläsningen tar upp en av de svåraste momenten som en ledare måste behärska om han/ hon vill lyckas i sitt ledarskap – att kunna ge respons till människor. Både när det går bra, men framförallt i svåra situationer.
Hur hanterar man en kollega som ständigt kommer för sent, eller inte sköter sitt jobb?
Hur ska jag själv reagera när jag blir anklagad för något?
Föreläsningen går på djupet med problematiken och ställer frågorna vi ofta backar inför.
Dietmar lär också ut en bra metod för effektiv feedback, “jagbudskap”.

Inspirera – lära ut – berätta – provocera – interagera – underhålla….
det är orden som bäst beskriver hur Dietmar föreläser. Enligt deltagarna karismatisk, medryckande… annorlunda än de flesta andra. Avancerad kunskapsförmedling på ett underhållande sätt.

Stand-up education … begreppet finns inte, men det är faktiskt det Dietmar sysslar med.

Här några exempel på intressanta föreläsningsrubriker: 

Sluta jaga kunder…
…ställ dig i vägen för dem istället.

Föreläsningen inspirerar till att tänka nytt när det gäller marknadsföring och försäljning. Istället för att ständigt försöka hitta nya affärer kanske det är dags att stanna upp och analysera hur kunderna  beter sig. Hitta upptrampade stigar i konsumtionsdjungeln och jobba smart istället för hårt!

Sluta sälja…
…få kunden att köpa

Varför är det oftast lätt att köpa men svårt att sälja? Köparens perspektiv på säljprocessen skiljer sig ofta dramatiskt från säljarens. Föreläsningen analyserar sälj- och köpprocessen på ett nytt sätt och inspirerar till nytänkande. Vi granskar kritisk vår tids sätt att se köparen som ett demografiskt studieobjekt och börjar titta på andra sätt att närma sig målgruppen. 

Visuell retorik

Den här föreläsningen har Dietmar i olika versioner hållit för studenter på universitet sen ett antal år tillbaka. Alltid lika uppskattad. Från semiotikens grunder till olika bildspråk – från metaforiska till metonyma bilder och sen några hårresande lappkast från Picasso till Ann Nicole.
Stand-up education på hög nivå!

Dietmar Mölk är fil.mag i bildvetenskap och visuell kommunikation (LIU), en gedigen bakgrund som marknadschef, försäljningschef,vd, projektledare, universitetslärare,företagskonsult och utbildare inom marknad, sälj och reklam. Viceordf. Marknadsföreningen Östergötland. Dietmar är en inspiratör, analytiker och kreativ entreprenör. Alltid med ett kritiskt utanförperspektiv, sällan mållös – långt från jantelagen, nära kunden. Ärlig så det gör ont ibland, lösningsfokuserad mitt i värsta stormen. Som konsult har han ambitionen att visa vägen från drömmar till omsättning. Som utbildare och föreläsare vill han förmedla avancerad kunskap på ett underhållande och inspirerande sätt.