fbpx

Dennis Westerberg

tt känna glädje på jobbet är inte längre att betrakta som lyx. Arbetsglädje har istället blivit viktigare än någonsin, och kan numera betraktas som en förutsättning för att vi ska kunna klara av samhällets snabba förändringar. När vi känner glädje varje dag minskar nämligen såväl stress och konflikter, som frånvaro och personalomsättning.

Områden:

Mer information:

“Gör det du älskar och älska det du gör”

Att känna glädje på jobbet är inte längre att betrakta som lyx. Arbetsglädje har istället blivit viktigare än någonsin, och kan numera betraktas som en förutsättning för att vi ska kunna klara av samhällets snabba förändringar. När vi känner glädje varje dag minskar nämligen såväl stress och konflikter, som frånvaro och personalomsättning. Medarbetare som inte känner sig betydelsefulla, blir nämligen sällan betydelsefulla.

De flesta av oss tenderar emellertid att tro, att möjligheten att känna tillfredsställelse på arbetsplatsen, beror på yttre omständigheter. Sanningen är att graden av arbetsglädje, i själva verket, bestäms av hur vår hjärna bearbetar världen, dvs. genom vilken modell vi väljer att betrakta omgivningen. I samma stund vi byter modell, förändras ”verkligheten”.

Naturligtvis har inte alla samma förutsättningar i livet. Den som påstår detta, har inte förstått någonting alls. Däremot, och detta är viktigt, har vi alla samma förutsättningar att göra något bra, utifrån de förutsättningar som vi fått.

Insikten om att det personliga ansvaret faktiskt har en helt avgörande betydelse för hur våra liv artar sig, innebär att vi framöver kan ta fullt ansvar för vårt sinnestillstånd, och således också kontrollen över våra liv. Detta känns underbart skönt och ytterst befriande.

Med en stor portion humor, och med inslag av svängig musik, bjuder Dennis Westerberg på en föreläsning som är inspirerande, utmanande och motiverande och dessutom sagolikt kul. Han ger konkreta tips på hur vi kan trivas på jobbet, genom att erbjudas möjlighet att producera fantastiska RESULTAT och skapa goda RELATIONER.

Dennis Westerberg är musiker, artist, entreprenör, omvärldsbevakare, eventproducent, bloggare, coach och föreläsare. De senaste åren har han genomfört ett flertal framgångsrika projekt i samverkan med kommun och näringsliv, och parallellt med detta, coachat och föreläst och uppträtt för tusentals personer, i olika sammanhang.

Bokningsförfrågan för Dennis Westerberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!