fbpx

Coco Rosenfeld

Coco Rosenfeld har jobbat med hälsofrämjande faktorer i över 16 år. Hon är bl a författare, coach, livsguide, föreläsare, entreprenör, inspiratör etc. Coco har jobbat på Fryshuset i drygt fem år, varav tre år som verksamhetschef för United Sisters och på eget initiativ byggt upp den delen som förmedlar utbildade tjejcoacher till unga tjejer. Hennes fokus har alltid varit att inspirera människor, i synnerhet unga, till ett sprudlande positivt tankesätt som genererar en stor glupsk aptit på livet.

Områden:

Mer information:

”Framgångsfokuserat Motivations Tänkande (FMT)”

Coco har utvecklat en framgångsrik coachningsmodell som heter Framgångsfokuserat Motivations Tänkande (FMT). Den är starkt inspirerat av KBT, DBT, DISA, ART och Prepare och andra välbeprövade metoder.
FMT består av fem delar:

  • Självkänsla
  • Social färdighet (bl a kommunikation, gränssättning, affektreglering m.m.)
  • Stresshantering
  • Problemlösning
  • Målfokusering

Hennes föreläsningar utgår från henne själv och de upplevelser hon tagit med sig genom livet.
Målet är att hjälpa ungdomen att ersätta negativa (och kanske destruktiva) tankemönster med ett livsbejakande tankesätt och utvecklas till självständiga individer som är kapabla att ta förnuftiga beslut som främjar så väl dem själva som deras omgivning, både nu och på sikt.
Här exempel på huvudteman i Cocos föreläsningar:

  • Att hitta sin inre gnista och bryta negativa tankemönster, att se möjligheter istället för svårigheter, att ta kontroll över sitt liv och styra dit man själv vill
  • Att stärka självkänslan, konkreta övningar och metoder att arbeta med. Att hitta lust och inspiration och göra det man kan med det man har, se sina styrkor och potential
  • Metodik och hur man jobbar med aktiva värderingsövningar, tillitsövningar, samarbetsövningar, kommunikationsövningar, forum teater m.m

Coco är en obotlig optimist och eldsjäl som alltid försöker se möjligheter och lösningar istället för problem och hinder. Trots att hon själv kommer från en dysfunktionell familj där låg självkänsla och destruktiva, livsdräpande tankar tillhörde vardagen. Men hon har brutit sig loss och vänt skeppet, idag är Cocos förflutna en av hennes allra största tillgångar och hon lever efter devisen att absolut inget är omöjligt!

En av Cocos främsta styrkor som föreläsare är att hon är oerhört flexibel, likt en kameleont kan hon, inom loppet av ett par sekunder, anpassa och skräddarsy innehållet efter den aktuella målgruppens behov. Oavsett om hennes ”deltagare” är problemrelaterade ungdomar med diverse diagnoser och låg koncentrationsnivå eller högt utbildade vuxna med total närvaro, kan hon skanna av läget och anpassa föreläsningen på ett lämpligt plan, samt involvera och aktivera dem så att dem känner delaktighet och meningsfullhet.

Coco Rosenfeld har jobbat med hälsofrämjande faktorer i över 16 år. Hon är bl a författare, coach, livsguide, föreläsare, entreprenör, inspiratör etc. Coco har jobbat på Fryshuset i drygt fem år, varav tre år som verksamhetschef för United Sisters och på eget initiativ byggt upp den delen som förmedlar utbildade tjejcoacher till unga tjejer. Hennes fokus har alltid varit att inspirera människor, i synnerhet unga, till ett sprudlande positivt tankesätt som genererar en stor glupsk aptit på livet.

Bokningsförfrågan för Coco Rosenfeld

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!