fbpx

Christian Wass

En inspirationsföreläsning full av positiv energi och minnesvärda insikter. Med jämna mellanrum behöver vi bli påminda om människans enorma kraft att kunna ta sig igenom även de tuffaste förändringar. Christian är ett levande exempel på detta. Föreläsningen ger dig konkreta verktyg att använda i din vardag.

Områden:

Bokningsförfrågan för Christian Wass

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Med framgång genom förändring

En inspirationsföreläsning full av positiv energi och minnesvärda insikter. Med jämna mellanrum behöver vi bli påminda om människans enorma kraft att kunna ta sig igenom även de tuffaste förändringar. Christian är ett levande exempel på detta och som åhörare får du med dig ett antal konkreta och lättillgängliga verktyg som hjälper till att utveckla och understödja den inneboende styrka vi alla bär på.

Många känner oro inför förändringar, som ofta kan ses som oöverstigliga hinder. Christians föreläsning fokuserar på det han kallar “förändringsglappet” – den svåraste perioden i en förändringsprocess – när man står mitt emellan att lämna en trygg situation och att acceptera den nya.

Christian sätter saker i relation till varandra och ger oss ett helt annat perspektiv än vi är vana vid. I den här föreläsningen vävs exempel från näringsliv och privatliv ihop i syfte att skapa en mer öppen, prestigelös och förändringsbenägen arbetsmiljö.

Längd: 1 eller 2 timmar, erbjuds även med workshop.

Sagt om Christian

“Christian sätter ord på det svåra och ger perspektiv på att all förändring börjar och slutar med din egen vilja att nå nya mål.” – Olov Carlsson, Divisionschef nyheter & sport, SVT

“Ibland träffar man på personer som förändrar något inom en, det kan vara både smärtsamt och underbart. Du har åstadkommit den förändringen. Tack för det!” – Leif Östlind, VD Kils Energi

Christian Wass är civilekonom och f.d. aktiemäklare, som numera är en flitigt anlitad föreläsare i både Sverige och Norge. Som 20-åring var Christian med om en svår olycka som medförde ett liv i rullstol. Detta hindrade honom dock inte från att uppnå sina mål om familj och yrkesval – och på köpet bli en stark förebild. Som föreläsare har han inspirerat tusentals människor på företag och organisationer av varierande storlek och kan som ingen annan leverera sitt budskap med både värme och humor. Han var nominerad till Stora Talar-priset 2012 och samma år kandidat till Augustpriset med sin självbiografi, “Invalido – på ett ögonblick förändrades allt”.