fbpx

Chris Pettersson

Mental hållbarhet, nu! Chris Pettersson är personen som inte lämnar någon oberörd. Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser och med den psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka så är Chris det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv. Chris Pettersson har gjort över 550 föreläsningar inom företags-utveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV inom sin karriär som föreläsare och moderator.

Områden:

Bokningsförfrågan för Chris Pettersson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Mental hållbarhet, nu!

Chris Pettersson är personen som inte lämnar någon oberörd. Hans berättelse utgår ifrån sina erfarenheter i barndomens Växjö och hur jantelagen, mobbing och känslan av att vara annorlunda blandas med hans erfarenheter som nattklubbschef, toppsäljare och stjärnföreläsare.


Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser och med den psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka så är Chris det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv.

Välkommen att inspireras vidare!

Varför skall du anlita Chris för utbildning om mental hållbarhet/psykisk ohälsa?

Den psykiska ohälsan idag bland svenska unga vuxna är en av de mest problematiska i hela EU.

Dessa individer är trots allt vår framtid. Men vi måste kanske börja med vår egen trapp. Om inte vi vuxna kan ta hand om vår psykiska ohälsa, hur kan vi då begära det av våra barn?

I Chris föreläsningar och i hans coachingssamtal pratar han om det förebyggande arbetet, men också vad som händer när allting faller. Vad kan man göra som individ, vad kan anhöriga och kollegor göra? Det är dags att vi utbildar oss om vår egna och andras “mentala hållbarhet”.

Mer om Chris
Chris Pettersson är Top 100 rankad föreläsare i Sveriges och en väl ansedd  föreläsare inom retorik och framförande. Han har gjort över 550 föreläsningar inom företags-utveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV inom sin karriär som affärsutvecklare och föreläsare.

Nedan följer ett antal höjdpunkter i Chris karriär:

 • Författare av boken Motivation och försäljning i en digital värld.
 • Tidigare säljchefsroller på C Moreoch Teleperformance.
 • Skapat kurs för Google’s Digitalakademi.
 • Medgrundare av Sveriges största digitala femdagarskonferens någonsin; Hela Sverige Samlas.
 • Tvåfaldig vinnare av utmärkelsen “Topp 100 populäraste föreläsare”av oberoende tidningen EventEffect.
 • Lärarkonsultför universitet, yrkeshögskola och högskola inom tex inköp, sälj, affärsutveckling och logistik.
 • Tidigare en av 8 medlemmar i Bonniers Telemarketing-styrelse.
 • Medgrundare av Bonnier Consumer Sales Academy.
 • Medgrundare av Wow Women Wednesday.
 • Globalt COPC Certifierad
 • Globalt COPC Certifierad